10 cele mai ieftine frigidere pentru locuinta ta

Frigider Albatros FA20+

Ai putea sa traiesti intr-un mod cat mai igienic si placut fara sa detii un frigider? Cu siguranta ti-ar fi foarte greu sa faci asta, avand in vedere ca acest electrocasnic face parte din cele esentiale, fara de care nu ar fi posibila pastrarea pe termen ceva mai lung a alimentelor intr-un mod cat mai sanatos. Pentru ca fiecare locuinta trebuie sa fie echipata cu un astfel de electrocasnic iti propunem un foarte util top 10 cele mai ieftine frigidere, carora nu le lipseste calitatea si chiar inovatia.
Atunci cand iti achizitionezi un electrocasnic ieftin nu trebuie sa faci niciun compromis in ceea ce priveste calitate. Firme cu renume in domeniu ofera calitate la preturi foarte avantajoase. Tot ce trebuie sa faci este sa nu renunti la pretentiile tale si in acelasi timp sa te lasi ajutat de specialistii in domniu. Un ajutor important vine de la noi, prin acest top pe care ti-l putem la dispozitie. Vei gasi cele mai ieftine frigidere care merita un loc in orice bucatarie, fara ca niciun compromis sa nu fie facut. Nu-i asa ca ti-am atras atentia? Daca da, atunci descoperiti top 10 cele mai ieftine frigidere.

1. Frigider Albatros FA11+

Frigider Albatros FA11+
Un frigider cat se poate de prietenos, care si-ar putea gasi loc in orice bucatarie ceva mai mica, facand fata necesitatilor unei persoane, este cel pe care-l propune firma Albators. Acest model este unul compact, ideal pentru cei care isi doresc un ajutor cat mai practic pe care sa-l poata achizitiona la un pret cat mai mic.
Acest frigider Albatros prezinta un volum net total de 82 l, dintre care 73 l sunt destinati frigiderului propriu zis iar 8 congelatorului. Clasa energetica este A+ ceea ce garanteaza pentru un consum cat mai mic. Mentionam ca acest model are o inaltime de 84 cm, fiind ideal pentru persoanele ceva mai ocupate, care nu gatesc foarte mult si fac cumparaturi des, astfel incat nu au nevoie de un frigider foarte voluminos.
Albatros pune la dispozitie un frigider compact, care nu impresioneaza prin simplitatea si calitatea functiilor de baza. Reprezinta o alegere fie aditionala, fie provizorie, ideala pentru birouri, camere de camin, locuinte inchiriate si persoane foarte ocupate care nu isi permit sau nu ai niciun motiv pentru care sa investeasca o suma ceva mai importanta intr-un frigider mai pretentios si mai mare.
Vezi aici oferta de pret !

2. Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP

Frigider cu o usa Star-Light FTTM-98APP
Star Light este firma care propune produse din cele mai inovatoare, de calitate superioara, la preturi pentru toate buzunarele. Astfel, persoanele care sunt in cautarea unui frigider ieftin pot sa opteze spre acest produs pus la dispozitie de Star Light. Cu siguranta nu vor regreta alegerea, bucurandu-se de un model simplu dar cu functii de calitate si care prezinta garantia pastrarii proprietatilor nealterate pentru cat mai mult timp.
Suntem in fata unui frigider cu o usa ce are o inaltime de doar 84.5 cm. Volumul net total este de 98 litri, 84 litri fiind destinati frigiderului propriu zis iar restul de 14 litri congelatorului. Clasa energetica este A++ ceea ce inseamna ca acest model este unul foarte avantajos din punct de vedere al consumul electric. Merita mentionat si faptul ca detine un foarte util sistem de dezghetare automata ce va scuteste de o activitate foarte neplacuta si cat se poate de anevoioasa.
Desi mic, frigiderul celor de la Star Light este cat se poate de practic, oferind locul de depozitare perfect pentru necesitatile unei singure persoane, asa ca poate sa fie una dintre cele mai inspirate alegeri pe care o pot face cei care sunt in cautare de produse ieftine si bune.
Vezi aici oferta de pret !

3. Frigider cu o usa Haier HTTF-406S

Frigider cu o usa Haier HTTF-406S
Acele locuinte care se doresc atat corect utilate cat si rafinate, recomandam achizitionarea acestui frigider cu o usa Haier. Achizitionarea sa nu ar trebui sa fie o problema avand in vedere pretul care este unul foarte avantajos. In acelasi timp, calitatea produsului este una incontestabila, astfel incat nu ai niciun motiv pentru care sa nu-i acorzi atentia meritata.
Haier propune un frigider ce are o inaltime de 84 cm si un volum net total de 81 litri care sunt distribuiti in mod echitabil intre frigiderul de 73 litri si congelatorul de 9 litri. Clasa energetica este una destul de avantajoasa si anume A+. Merita mentionat si faptul ca detine o capacitate de congelare foarte eficienta de 4 kg/24h. Sistemul de reglare automata a temperaturii este prezent, astfel incat procesul de racire sa aiba loc intr-un mod cat mai corect si sigur.
Haier este o firma respectabila de electrocasnice in care poti sa ai incredere. Produsul prezentat este unul de calitate, compact, simplu dar foarte util prin functiile sale, fiind ideal pentru locuintele ceva mai mici si persoanele ceva mai grabite care nu-si petrec mult timp gatind.
Vezi aici oferta de pret !

4. Frigider Arctic ATF9048+

Frigider Arctic ATF9048+
Consideram ca una dintre cele mai cunoscute firme producatoare de frigidere din intreaga lume este Arctic. Aceasta produce cele mai mai de calitate modele care merita atentia tuturor celor care-si doresc ce este mai bun. Ai la dispozitie atat produse de ultima generatie, foarte inovatoare, la preturi ceva mai piperate, cat si produse simple dar utile la preturi foarte avantajoase.
Frigiderul prezentat face parte din cea de-a doua categorie fiind un produs cu o singura usa ce are o inaltime de 82 cm si o capacitate totala de 86 de litri, distribuiti in mod practic si inteligent intre frigiderul propriu zis si compartimentul destinat congelatorului. Clasa energetica este A+ ceea ce ofera un consum mic si avantajos. Sistemul de dezghetare este unul automat ceea ce reprezinta un plus important ce merita sa fie sublinat.
Arctic nu se opreste aici si ofera o sumedenie de facilitati odata cu achizitionarea acestui frigider care desi mic, stie sa fie special. Asa ca ofera-i ocazia de a arata ce stie sa faca, impresionandu-te si determinandu-te sa-i oferi un loc in propria ta locuinta.
Vezi aici oferta de pret !

5. Frigider cu o usa Daewoo FN-146

Frigider cu o usa Daewoo FN-146
Tot din categoria frigiderelor cu o usa dar de data asta ceva mai generos in ceea ce priveste spatiul oferit, face parte acest model pus la dispozitie de catre cei de la Daewooo. Acest produs este unul de calitate cu un aspect cat mai placut ce poate sa faca parte din orice locuinta care se doreste echipata corespunzator cu bani cat mai putini.
Suntem in fata unui model care are o inaltime de aproximativ 86 cm si ofera un volum total de 122 litri. Face parte din clasa energetica A+ ceea ce ii ofera avantaje din punct de vedere al consumului energetic ce nu va influenta factura lunara de curent. Compatrimentarea este una inteligenta si foarte practica, astfel incat cat mai multe alimente sa-si gaseasca locul.
Simplu dar in acelasi timp de calitate, la un pret care este considerat mai mult decat eficient Daewoo este firma care merita din plin un loc in top 10 cele mai ieftine frigidere si astfel si in locuintele celor care cauta o metoda cat mai eficienta de a pastra alimentele proaspete pentru cat mai mult timp.
Vezi aici oferta de pret !

6. Frigider Albatros FA20+

Frigider Albatros FA20+
Iesim din categoria frigiderelor cu o singura usa si intram in cea a frigiderelor ceva mai generoase care detin doua usi, cu firma Albatros, cea care propune un model cat se poate de practic, la un pret, asa cum este si de asteptat, foarte avantajos. Un astfel de produs atrage interestul tuturor celor care cauta o solutie ieftina si de calitate pentru locuinta lor.
Albatros propune un model cu doua usi ce prezinta o capacitate totala de 155 litri dintre care, 115 litri sunt destinati frigiderului iar restul de 40 litri congelatorului. Face parte din clasa energetica A+ si detine un sistem de dezghetare automat care se dovedeste de un real folos. Mentionam si faptul ca dispune de o compartimentare foarte practica ce permite depozitarea mai multor tipuri de alimente intr-un mod cat mai eficient.
Uite un produs care pare sa indeplineasca majoritatea asteptarilor de baza, de acea merita un loc in orice bucatarie care se doreste complet utilata cu bani cat mai putini. Albatros este una dintre acele firme care nu dezamageste prin niciun produs pe care-l ofera, calitatea lor fiind una incontestabila.
Vezi aici oferta de pret !

7. Frigider cu 2 usi Arctic AD54240P+

Frigider cu 2 usi Arctic AD54240P+
Revenim la Arctic si la un produc ceva mai generos in ceea ce priveste spatiul de depozitare oferit si care are un pret cat se poate de avantajos, comparandu-l cu calitatea oferita, ce este una care nu ar putea sa fie pusa la indoiala. Frigiderul celor de la Arctic, pe langa faptul ca este unul care poate sa faca parte din top 10 cele mai ieftine produse, este unul si dintre cele mai achizitionate.
Suntem in fata unui produs care prezinta un volum net total de 223 litri, 177 litri fiind destinati frigiderului iar restul de 46 litri congelatorului. Face parte din clasa energetica A+ si detine la baza o tehnologie care garanteaza pentru calitatea, eficienta si trainicia produsului. Nu-i lipseste functia de dezghetare automata si merita mentionat faptul ca are o capacitate de congelare de 4 kg/24 ore care se dovedeste foarte utila.
Arctic este firma care stie sa fie originala tocmai prin simplitatea pe care o ofera si prin faptul ca transforma calitatea intr-un mod de exprimare normal, astfel si acest frigider cu 2 usi merita un loc intre preferintele voastre si chiar in bucataria pe care o detineti.
Vezi aici oferta de pret !

8. Frigider cu doua usi LDK LF 260

Frigider cu doua usi LDK LF 260
O alegere care nu va dezamagi si care vine la un pret avantajos este cea pe care v-o prezentam chiar acum. Acest frigider este semnat LDK si are toate caracteristicile necesare de baza pentru a putea sa se numeasca un produs satisfacator ce nu dezamageste.
Suntem in fata unui frigider cu doua usi ce prezinta o capacitate totala de 240 litri, care se dovedeste suficienta chiar si pentru familiile ceva mai numeroase. Clasa energetica din care face parte este A+, dovedindu-se un produs care nu consuma exagerat, neinfluentand in mod important factura de curent electric.
Persoanele care nu cauta ingeniozitate si originalitate pot sa fie incantati de acest produs ce ofera doar functii de baza cat se poate de multumitoare, fiind o alegere ieftine si de calitate care nu te supune niciunui compromis si iti ofera si garantia pastrarii functiilor nealterate in timp.
Vezi aici oferta de pret !

9. Frigider cu doua usi Crown DF-275A

Frigider cu doua usi Crown DF-275A
Un produs oferit de o firma nu foarte cunoscuta dar care se dovedeste cat se poate de respectabila, avand un cuvant de spus in acest domeniu, este cel caruia ne-am decis sa-i oferim un loc in topul nostru, oferind calitate la un pret cat mai avantajos. Crown este firma care merita atentia ta si ti-o poate castiga prin produsul prezentat in cele ce urmeaza.
Frigiderul cu doua usi semnat Crown este un produs care are un volum total net de 212 litri si face parte din clasa energetica A+. Desi pretul este unul destul de mic, functiile speciale nu-i lipsesc, astfel subliniem faptul ca detine un util sistem de dezghetare automat si iluminare interioara. De asemenea, compartimentarea este una foarte bine efectuata, astfel incat diferse alimente sa fie pastrate in mod corespunzator.
Cu siguranta Crown este una dintre firmele care nu te vor dezamagi asa ca acorda-i atentia necesara si lasa-te cucerit de un produs care stie sa fie special prin calitate oferita si-n acelasi timp simplu, devenind o alegere utila si usor de facut din cpunt de vedere financiar.
Vezi aici oferta de pret !

10. Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353WH

Frigider cu doua usi Whirlpool ARC2353WH
Ultimul dar in niciun caz cel din urma in top 10 cele mai ieftine frigidere, este acest model semnat Whirlpool. Consideram ca nu trebuie sa mai spunem faptul ca aceasta firma este una dintre cele mai cunoscute de pe piata, oferind calitate incontestabila in toate produsele sale. Asa ca, aflati mai multe informatii despre acest frigider pe care-l pune la dispozitie la un pret foarte avantajos.
Suntem in fata unui model cu doua usi ce prezinta o capacitate totala de 218 litri si face parte din clasa energetica A+. Compartimentarea este una foarte practica, oferind spatiu oportun pentru o multime de alimente. Merita mentionat faptul ca in cazul in care ramaneti fara curent electric, acest model poate sa functioneze inca 10 ore, astfel incat produsele din interiorul sau sa nu fie compromise.
Tehnologia cu care Whilpool inarmeaza aceste frigidere este una unica ce garanteaza pentru calitatea acestui produs si in convinge pe viitorii cumparatori sa faca o alegere inteligenta si cat se poate de convenabila din toate punctele de vedere, compromisurile negasindu-si loc in aceasta situatie.
Vezi aici oferta de pret !

In loc de concluzie…

Vrei sa-ti achizitionezi un frigider? Atunci ce ai spune de unul si bun si ieftin? Cu siguranta o astfel de oferta incanta orice potential client. Top 10 frigidere ieftine este sursa de inspiratie a oricarei persoane care-si doreste sa faca o alegere pe care nu o va regreta si care nu il solicita foarte mult din punct de vedere material. Dovedeste-te unul dintre clientii care stiu sa alega inteligent

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here