Aer Conditionat Daikin Emura Silver FTXG25LS-RXG25L Inverter 9000 BTU – review

Fie vara, fie iarna, temperatura din camera este foarte importanta. Nimanui nu ii place sa se trezeasca transpirat dupa o noapte in care temperaturile au urcat destul de mult, sau sa se trezeasca cu picioarele inghetate, dupa o noapte in care temperaturile au scazut. De aceea, este recomandata achizitionarea unui aparat de aer conditionat. Cea mai buna solutie este ca acesta sa fie ales in functie de preferinte si de necesitati, iar modelul Daikin Emura Silver este o investitie ideala!

Caracteristici si avantaje aparat de aer conditionat Daikin Emura Silver

Fara doar si poate, marca de aparate de climatizare Daikin este din ce in ce mai cunoscuta la nivel mondial. Tot mai multi oameni aleg sa investeasca in asemenea aparate de climatizare, care sunt eficiente, silentioase si foarte economice si ecologice.

Modelul Daikin Emura Silver destinat uzului rezidential este un model care ar incanta pe oricine, gratie designului foarte frumos si tehnologiei pompelor de caldura, un model eficient care se remarca prin solutii de economisire in incaperile mici.

De fapt, scopul achizitionarii unui asemenea echipament este acela de a mari gradul de confort, crearea unei atmosfere cat se poate de optime, atat pentru membrii familiei, cat si pentru propria persoana. Cerintele insa sunt din ce in ce mai mari, de aceea si caracteristicile trebuie sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Astfel, acest model de aparat are functia de auto-curatare si auto-diagnosticare, ceea ce permite o utilizare mult mai eficienta, dar poate fi controlat si prin intermediul smartphone-ului, de la distanta. Mai mult, daca in zona in are este eliminat aerul conditionat sunt detectate persoane, aparatul isi schimba directia de eliminare a aerului.

Functioneaza foarte silentios, ajunge pana la 19 decibeli, insa este foarte eficient, cu o capacitate de 9000 BTU, putand incalzi, raci sau ventila suprafete de pana la 25 de metri patrati.

Aparatul este incadrat in clasa energetica A+++, ceea ce inseamna ca este economic si dispune de filtru anti-alergen, anti-bacterian si anti-praf un aspect important pentru cei care pun mare pret pe modul in care isi protejeaza sanatatea.

Pretul insa este destul de piperat, se poate compara cu cel al unui autoturism second hand, insa toate celelalte caracteristici, inclusiv designul, merita aceasta investitie, care foloseste si tehnologie Wi Fi extra moderna pentru a putea fi controlat prin telecomanda.

Cu numeroase functii noi si moderne, modelul de aparat de climatizare Daikin Emura Silver este alegerea potrivita pentru cei care iubesc confortul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here