Aer Conditionat Daikin Emura Silver FTXG50LS -RXG50L 18000 BTU – pareri si review

Unul dintre cele mai performante sisteme de climatizare existente la ora actuala pe piata este, fara doar si poate, modelul Daikin Emura Silver FTXG50LS -RXG50L. Acesta detine o serie de functii speciale, dar si un design futurist care il transforma intr-un produs de top, apreciat de clienti, dar care intra in gama de lux datorita pretului de achizitie.

Avantajele achizitionarii unui astfel de aparat de aer conditionat

Are o capacitate de 18000 BTU, acoperind o suprafata construita de 50 m2, ceea ce inseamna ca este perfect atat pentru uzul rezidential, dar si pentru cel comercial. Reuseste sa faca fata cu brio oricarei suprafete, satisfacand chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Are un consum redus de energie, fapt garantat si de incadrarea sa in clasa energetice A++. Factura de lumina nu va suferi modificari majore in perioada sezonului estival, asa ca aparatul poate fi folosit cu incredere tot timpul. In plus, are avantajul de a raci incaperea intr-un timp record si de a asigura o temperatura constanta. De exemplu, in timpul noptii organismul uman sufera variatii termice, iar modelul Daikin are grija ca utilizatorul sa aiba un somn linistit si odihnitor fara sa sufere vreun disconfort termic.

Este dotat cu o serie de filtre care purifica aerul si care elimina bacteriile si mucegaiul. Atmosfera este in permanenta una proaspata si placuta creandu-se un mediu proprice atat copiilor, cat si adultilor predispusi la aparitia alergiilor sau a problemelor respiratorii. Climatul din mijlocul unei paduri este readus in chiar in mijlocul locuintei cu ajutorul noului aparat de aer conditionat.

Mai mult decat atat, functia ochi inteligent ii permite sa detecteze orice prezenta din incapere, iar curentii de aer sunt indreptati in directia opus. Atunci cand toata lumea paraseste incaperea, aparatul intra in standby pentru a economisi energia electrica.

Tehnologia Wi-Fi este una dintre cele mai inovative functii si permite controlarea aparatului de la distanta. Prin instalarea unei aplicatii, utilizatorul il poate porni sau opri cu ajutorul smartphonului care functioneaza exact ca o telecomanda. Cine nu isi doreste sa vina acasa de la birou si sa gaseasca o atmosfera racoroasa? Acum totul este foarte simplu si rapid de rezolvat.

Cu toate acestea este un produs extraordinar de scump care se adreseaza doar unor anumite categorii speciale. Este un aparat performant care merita investitia, dar care nu se incadreaza in bugetul multor familii.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here