Aer conditionat de tip Inverter meister Hausgerate, HRH-H12A4/FOR1DI, 12000 BTU – review

Cauti un produs performant la un pret mic? Vrei sa te bucuri de tehnologie avansata, dar bugetul este unul redus? Achitioneaza cu incredere noul meister Hausgerate, HRH-H12A4/FOR1DI, un aparat de aer conditionat care se va ridica la nivelul asteptarilor tale.

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat tip Inverter meister Hausgerate, HRH-H12A4/FOR1DI

Este dotat cu un kit de instalare ceea ce instaleaza munca utilizatorului, aparatul reusind sa fie instalat in perete mult mai simplu si rapid. De asemenea, vine impreuna si cu baterii pentru telecomanda, dar si cu un cablu de alimentare cu stecher.

Unul dintre punctele forte il constituie pretul avantajos care atrage clientii si care il transforma intr-un produs cautat. Desi costa foarte putin in comparatie cu alte modele existente pe piata la ora actuala, este un produs calitativ si durabil care a trecut testul timpului dovedindu-se fiabil.

De asemenea are un consum redus datorita faptului ca faca parte din clasa energetica A++. Este produs in conformitate cu noile norme europene – de fapt, la vanzare este insotit de un certificat de garantie valabil care atesta calitatile aparatului de aer conditionat.

Filtrul anti-praf este cel care elimina impuritatile si care asigura un aer proaspat si curat. Nimic nu este mai important decat un climat sanatos si placut unde copiii se pot juca in voie si unde adultii isi pot desfasura activitatile zilnice.

In plus, functia de dezumidificare vine in ajutor si asigura un nivel echilibrat al umiditatii pentru ca somnul sa fie unul linistitor si odihnitor. Confortul utilizatorului este pe primul plan, motiv pentru care Hausgerate a dotat aparatul cu cele mai utile functii.

Temperatura este pastrata la un nivel constant tot timpul, inclusiv in timpul noptii cand organismul uman sufera modificari termice. Acestea pot cauza un disconfort termic in cazul in care aparatul nu modifica setarile memorate, ceea ce se intampla la modelul respectiv.

Aparatul de aer conditionat are o capacitate de 12000BTU si o suprafata acoperita de pana la 20m2 fiind perfect pentru o locuinta cocheta si eleganta. Are si un design simplu care se potriveste, cu lejeritate, in orice incapere.

Singurul dezavantaj il constituie nivelul de zgomot al unitatii interioare care atinge 51 dB. La inceput poate parea usor deranjat, insa cu timpul disconfortul dispare lasand locul unui produs performant care reuneste cele mai utile functii si care racoreste in timp record incaperea.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (15 voturi)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here