Aer conditionat Gree Lomo GWH09QB-K3DNC2C – pareri si review

Scoala s-a sfarsit, asa ca vacanta a inceput. Din acest moment, copii vor ramane acasa pentru o binemeritata pauza si vor petrece tot timpul in compania bunicilor sau a parintilor. Tinand cont ca vor fi acasa in permanenta, parintii trebuie sa doteze apartamentele cu aparate de aer conditionat pentru ca disconfortul termic va deveni insuportabil. Canicula este dusmanul numarul 1 al copiilor, dar si al persoanelor varstnice care au nevoie de locuri racoroase pentru a se adaposti de arsita de afara. Nici macar nu este indicat ca acestia sa iasa din casa la ore nepotrivite.

Alegerea parintilor se poate dovedi a fi una dificila datorita faptului ca sunt o multime de produse care au capacitatea de a raci in cel mai scurt timp. Pentru cei care nu vor sa cheltuie sume impresionante pe astfel de aparate, se pot orienta spre Gree Lomo.


Avantajele aparatului de aer conditionat Gree Lomo GWH09QB-K3DNC2C

Are o capacitate de 9000 BTU ceea ce inseamna ca reuseste sa faca fata unei suprafete acoperite de 25 m2. Este destinat exclusiv uzului rezidential si are un design care permite instalarea in orice incapere.

Este un produs care are un consum redus datorita faptului ca se incadreaza in clasa energetica A++. Aparatul de aer conditionat poate fi folosit fara nicio problema pentru o perioada indelungata de timp, iar la sfarsitul lunii factura de lumina nu va cunoaste modificari semnificative.

Sanatatea membrilor familiei este cea mai importanta, motiv pentru care aparatul este dotat cu filtru Catechin care are rolul de a imbunatati calitatea aerului si de elimina orice urma de praf sau de mizerie care ar putea dauna grav sistemului respirator. Mai mult decat atat efectul resimtit este asemenator cu cel din mijlocul naturii ceea ce aduce un plus de prospetime.

Dispune de o serie de functii speciale precum Sleep Mode, Autodiagnoza, Timer sau buton Turbo care il transforma intr-un aparat performant care reuseste sa satisfaca necesitatile tuturor membrilor familiei. De asemenea, are capacitatea de autocuratare, fapt ce aduce un plus in viata utilizatorilor pentru ca le asigura in permanenta un aer proaspat si o atmosfera curata.

Desi dispune de functia de dezumidificare, aceasta nu reuseste sa faca fata cu brio situatiei avand o capacitate de doar 0.8 l/h ceea ce inseamna ca nu respecta normele europene in vigoare. In ciuda acestui neajuns este un aparat performant care merita achizitionat.

Vezi produsul si pretul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here