Aer conditionat Inverter Crown CDCI-12FO38, 12.000 BTU, A+ – pareri si review

Cu un aparat de aer conditionat, fie el cat de simplu si de ieftin, vara trece mai usor, temperaturile sunt suportate mult mai bine si oamenii sunt mult mai linistiti si mai multumiti de nivelul de trai actual. Aparatul Inverter Crown cu o capacitate de 12 000 BTU se va dovedi o investitie extrem de eficienta pe o perioada indelungata pentru orice familie, indiferent de posibilitati si de pretentii.

Cei care cauta un aparat de aer conditionat ideal pentru utilizare rezidentiala, ce se monteaza pe perete si poate acoperi suprafete destul de mari, de pana la 40 de metri patrati, sunt invitati sa consulte toate avantajele echipamentului Inverter Crown.

Avantajele aparatului de climatizare Inverter Crown

Desi marca nu este prea cunoscuta la nivel national, acest lucru nu trebuie sa fie un impediment in investitia pe care urmeaza sa o faca persoanele care isi doresc o atmosfera placuta in locuinte, indiferent cat de calduroasa ar fi vara. Cu un design placut, functii moderne si un pret foarte avantajos, modelul Inverter Crown cu o capacitate de 12 000 BTU este ideal pentru utilizatorii care cauta produse moderne si adaptate cerintelor din ce in ce mai mari.

Aparatul de climatizare Inverter Crown este incadrat in clasa energetica A+ si este destul de silentios. Are un compresor modern de tip Inverter si cu ajutorul functiei de auto curatare, garanteaza eliminarea bacteriilor si a mucegaiului.

Functia I feel nu prea este intalnita la multe aparate de climatizare. Aceasta presupune folosirea senzorului din telecomanda aparatului de aer conditionat, pentru a trimite valoarea temperaturii la unitatea centrala, care va stabili daca va raci in continuare temperatura sau nu.

Echipamentul foloseste agentul de racire R 410 A, foarte prietenos cu mediul inconjurator si cu sanatatea utilizatorilor. Beneficiaza de o garantie indelungata,, ceea ce inseamna ca utilizatorii nu vor avea probleme cu acest echipament de climatizare comandat, consuma un watt in standby.

Cei care isi doresc un model foarte performant, care sa functioneze pe racire, ventilare, dezumidificare, sunt invitati de catre firma producatoare sa faca o achizitie ieftina si foarte potrivita societatii moderne si sa achizitioneze aparatul Inverter Crown.

Aparatul de climatizare Inverter Crown are dezavantajul de a fi livrat fara kitul de instalare inclus. Insa acest lucru se poate rezolva destul de usor, iar celelalte avantaje sunt demne de luat in calcul.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here