Aer Conditionat, Inverter, GALANZ, 12000BTU – pareri si review

Din ce in ce mai multi oameni cauta modele de aparate de aer conditionat cu ajutorul carora sa isi asigure maxim de confort in incaperile din casa si sa fie si usor de folosit, cu o garantie si o durata indelungata de functionare. Unul din aceste modele de aparate de climatizare este Galanz, cu o capacitate de 12000 BTU si compresor Panasonic!

Puncte forte aparat de aer conditionat Galanz

Fara un dispozitiv de climatizare in casa, nu se poate trece peste vara prea usor. Temperaturile ridicate tin oamenii in casa pe timp de zi si ii scot afara seara. Cu un aparat de aer conditionat eficient si modern, nu ar mai fi nevoie de astfel de sacrificii. Oamenii ar sta in casa pentru ca aici ar avea temperatura adecvata necesitatilor organismului si cu siguranta nu ar cauta oaze de racoare, cum sunt mall-urile, magazinele sau strandurile.

Aparatul de aer conditionat perfect nu este usor de gasit. Trebuie sa intruneasca niste conditii specifice pentru a fi pe placul oamenilor exigenti. In familiile obisnuite, unde este necesar un astfel de dispozitiv pentru a asigura membrilor conditii de deplin confort, s-ar putea pentru modelul Galanz. Este simplu, fara prea multe functii sofisticate si asigura aer rece si aer cald la cele mai inalte standarde de calitate.

Spre exemplu, aparatul de aer conditionat Galanz, cu capacitatea de 12 000 BTU, clasa energetica A++, are un compresor foarte eficient, de tip Rotary – Panasonic. Mai mult decat atat, are o functie de auto-start si o functie turbo, prin care poate raci sau incalzi mult mai repede o camera. Zgomotul produs nu este mare, s-ar putea spune ca este un echipement destul de silentios si filtrul pe care il detine este lavabil.

Acopera o suprafata de 35 de metri patrati si foloseste agentul de racire R 410 A, foarte prietenos cu mediul inconjurator, deloc periculos pentru om. Din pacate, exista si unele dezavantaje, cum ar fi absenta tehnologiei Wi Fi, ce ar permite utilizatorilor sa controleze aparatul de pe telefonul mobil smart si de asemenea absenta kitului de instalare.

Per total, dispozitivul Galanz este eficient, la un pret foarte bun, cu o garantie suficient de mare si o capacitate de racire si de incalzire suficiente pentru o familie!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here