Aer conditionat LDK 09K CHA-I – pareri si review

Oamenii vor sa creeze celor dragi lor cele mai bune conditii, acesta este motivul pentru care sunt cumparate o serie de aparate electrocasnice menite sa le simplifice viata si sa le aduca confort. Acelasi lucru se aplica si in cazul aparatelor de aer conditionat atat de necesare in aceasta perioada cand temperaturile devin insuportabile, dar mai ales cand disconfortul termic atinge cote alarmante.

Nu este nevoie de un buget impresionant pentru a alege un produs bun care sa isi indeplineasca functiile climatice si care sa aiba capacitatea de a racori intr-un timp cat mai scurt. Nu doar produsele de firma reusesc sa fie calitative si durabile, motiv pentru care tot mai multi clienti se orienteaza si spre modele mai putin cunoscuta.

Se merita achizitionarea unu aparat de aer conditionat LDK 09K CHA-I, INVERTER PLUS?

Cu siguranta este un aparat care reuseste sa indeplineasca toate criteriile de baza avand o capacitate de 9000 BTU si posibilitatea de a racori o suprafata acoperita de pana la 20 m2. Este un produs mic, simplu si compact care poate fi instalat fara probleme in orice spatiu, dar mai ales in orice locuinta.

Sanatatea este importanta, asa ca LDK nu face rabat si utilizeaza filtre performante care elimina impuritatile, praful, dar mai ales bacteriile, totul pentru ca aerul sa fie unul proaspat si curat indiferent de perioada zilei. Cei mici se pot juca fara probleme in casa, la racoare, fara sa existe riscul aparitiei bolilor cardiovasculare sau a alergiilor.

Un mare plus il reprezinta functia de dezumidificare care are rolul de a mentine nivelul umiditatii la un nivel constant pentru ca somnul celor din jur sa fie unul linistit si odihnitor. Durerile in gat sau iritatiile ochilor vor ramane niste probleme demult apuse.

Oamenii isi aleg aparatele electrocasnice in functie de performanta, dar si in functie de gradul de consum. Nimeni nu isi doreste produse care sa dea peste cap contoarul si care sa arunce in aer facturile de lumina. Avantajul modelului de fata este ca se incadreaza in clasa energetica A+ ceea ce inseamna ca poate fi folosit fara probleme pe toata durata zilei, reusind sa inregistre un consum foarte mic.

Din pacate, din punct de vedere al zgomotului produs nu este cel mai silentios aparat, asa ca ar trebui instalat intr-o camera unde nu deranjeaza chiar atat de rau. Este exclusa montarea sa in dormitor pentru ca va impiedica utilizatorul sa se odihneasca.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here