Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter 9000 BTU MSZ-SF25VE+MUZ-SF25VEH – review

Un aparat de aer conditionat nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta tinand cont de faptul ca in timpul verii, temperaturile ating cote alarmante. Cine nu isi doreste sa aiba parte de o atmosfera placuta si racoroasa atunci cand soarele straluceste cu putere?

Produsele Mitsubishi sunt unele dintre cele mai apreciate datorita faptului ca respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera un plus de garantie si de siguranta aparatelor de aer conditionat.Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter 9000 BTU MSZ-SF25VE+MUZ-SF25VEH

Punctele forte ale modelului Mitsubishi Electric Seria SF Cold Region

Este unul dintre cele mai silentioase aparate de pe piata avand un nivel al zgomotului unitatii interioare de doar 19 dB. Acesta este motivul pentru care poate fi amplasat in orice incapere, inclusiv in dormitor reusind sa asigure un somn linistit si odihnitor. Chiar si bebelusii se pot odihni atunci cand modelul de fata este pornit.

Are si un design compact si elegant reusind sa ofere un plus de stil oricarei locuinte. Se incadreaza perfect in imaginea de ansamblu gratie culorii alb avand si dimensiuni compacte astfel incat ocupa foarte putin spatiu.

Aparatul de aer conditionat se incadreaza in clasa energetica A++ ceea ce inseamna ca este un produs cu un consum redus de energie si care reuseste sa economiseasca pana la 40% mai mult curent fata de alte modele existente pe piata la ora actuala. La sfarsitul lunii factura de lumina nu va cunoaste modificari considerabile ceea ce reprezinta un mare plus pentru orice utilizator.

Cu o capacitate de 9000 BTU, acesta este un aparat ideal pentru un apartament normal reusind sa acopere o suprafata de pana la 25m2. Atmosfera este racorita intr-un timp record datorita compresorului de tip inverter care monitorizeaza si regleaza temperatura reusind sa o mentina constanta.

Aparatul este dotat cu un filtru cu nanoplatina care elimina impuritatile si care asigura un mediu curat pentru utilizatori. Copiii trebuie sa respire un aer proaspat in orice moment pentru a evita aparitia alergiilor sau a problemelor respiratorii grave, precum astmul.

Dispune inclusiv de o tehnologie Wi-Fi Ready care permite utilizatorului sa acceseze unitatea chiar si din afara locuintei. Cu ajutorul unui program instalat pe smartphone, aparatul poate fi pornit/oprit in orice moment.

Singurul dezavantaj al acestui produs este pretul destul de ridicat care nu se afla la indemana oricui. Din acest motiv, aparatul este unul de lux care se adreseaza doar unei anumite categorii sociale.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here