Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter Cold Region 12000 BTU – pareri si review

Aparatele de aer conditionat reprezinta una din inventiile de valoare ale secolului acesta, pentru ca ventilatoarele simple nu mai faceau fata nevoilor oamenilor intr-un climat in continua schimbare. Astfel au luat nastere si aparatele de aer conditionat Mitsubishi Inverter, extrem de moderne si eficiente, special proiectate pentru a face viata mai confortabila.

Eforturile Mitsubishi pentru a spori gradul de confort din casele oamenilor au inceput in 1945 si au continuat pana la crearea celor mai moderne si inteligente aparate de aer conditionat. Se imbunatatesc in permanenta sistemele de climatizare, acestea sunt din ce in ce mai sofisticate si fac fata oricarei temperaturi si conditii meteo.

Puncte forte ale aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric


Sistemele Mitsubishi Electric
beneficiaza de tehnologie Inverter care au compresor ce isi poate regla turatia si capacitatea de incalzire si de racire, in functie de sarcina. Compresorul modern are mai multe avantaje, printre care si confortul si eficienta energetica, comparativ cu un compresor traditional.

Aparatul Mitsubishi poate functiona la numai 20 de decibeli, ce poate fi comparat chiar cu fosnetul frunzelor. De asemenea, un alt avantaj este eficienta si durabilitatea produsului, dar si garantia acestuia. Se pune accent pe fiabilitate, functionalitate si aer interior de o calitate superioara.

Cu o capacitate de 12000 BTU si o utilizare rezidentiala, acest produs standard este montat pe perete si nu numai ca este eficient, ci si foarte frumos. Cu un design placut, aparatul de aer conditionat Mitsubishi functioneaza pe clasa energetica A++.

In plus, acest echipament are un dublu flux de aer, ambele fante orizontale fiind prevazute cu servomotor propriu. In functie de modul de functionare, unghiul deflectorului poate fi ajustat pentru un confort maxim. Asadar, la incalzire aripioarele sunt orientate convergent si la racire sunt asezate in linie.

Cu 90 de ani de excelenta in tehnologie, Mitsubishi se straduieste sa ofere utilizatorilor o experienta cat mai placuta si aparate cat mai fiabile si mai bune. Cu un design placut si util pentru intreaga familie, echipamentele de climatizare isi indeplinesc cu succes functiile o perioada indelungata. In plus, ajustarea se face fara probleme, confortul este maxim si filtrarea aerului este excelenta!

Nu are kitul de instalare inclus
, insa nici nu este un impediment in achizitionare. Ceea ce ar putea pune insa potentialii cumparatori pe ganduri este pretul, ce poate fi comparat cu cel al unui autoturism la mana a doua.

Cumpara de pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here