Aer Conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN35VA+MUZ-WN35VA, 12000Btu – review

Mitsubishi Electric este unul dintre brandurile internationale care produce sisteme de climatizare de top. Aparatele de aer conditionat sunt considerate unele dintre cele mai performante reusind sa satisfaca preferintele celor mai pretentiosi clienti. Ultima luna a reprezentat o adevarata mina de aur atat pentru producatori, cat si petru comercializanti care au vandut o multime de astfel de produse. Temperaturile destul de ridicate au fost vinovate de aceasta situatie.


Avantajele aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric Inverter MSZ-WN35VA+MUZ-WN35VA

Aparatul este ideal pentru uz rezidential avand o capacitate de 12000 BTU, fiind potrivit unei suprafete acoperite de 32 m2. Cu un design simplu si elegant, aparatul se poate monta fara probleme in orice incapere reusind sa se integreze in imaginea de ansamblu a locuintei.

In ceea ce priveste eficienta energetica se incadreaza in clasa A++, ceea ce inseamna ca are un consum redus de energie electrica. Factura de lumina va ramane in parametri normali fara sa cunoasca mari cresteri.

Filtrul incorporat este unul dintre cele mai performante – este vorba despre silver-ionized, ceea ce inseamna ca aerul este mereu proaspat, iar praful si bacteriile sunt eliminate in permanenta. Asigurarea unui climat curat este prioritatea nr. 1 a Mitsubishi datorita faptului ca sanatatea utilizatorilor este cea mai importanta. Copiii sunt cei mai afectati de prezenta mucegaiului, a virusilor sau a mirosurilor neplacute, aspecte care nu se mai regasesc in nicio locuinta dupa utilizarea noului model de aer conditionat.

Tehnologia inovatoare este prezenta sub forma compresorului de tip inverter care mentine temperatura constanta in locuinta si care permite utilizarea functiei de incalzire chiar daca afara temperaturile scad mult sub 0 grade.

Este un aparat foarte silentios
, nivelul de zgomot al unitatii interioare atingand doar 22 dB, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat fara probleme chiar si in timpul noptii. In plus, atunci cand preferintele climatice sunt atinse, aparatul intra in standby pentru a economisi si mai multa energie electrica.

Functia Wi-Fi Ready este una dintre cele mai interesante datorita faptului ca aparatul de aer conditionat poate fi activat de la distanta. Cu ajutorul unei aplicatii descarcate pe smartphone, utilizatorul poate sa porneasca/opreasca dispozitivul in functie de preferinte. Este mai mult decat utila pentru serile calduroase de vara cand oricine isi doreste sa gaseasca o atmosfera racoroasa atunci cand revine de la munca.

Un dezavantaj il constituie lipsa kitului de instalare, ceea ce inseamna ca utilizatorul trebuie sa apeleze la ajutorul unei firme de specialitate care sa monteze, contra cost, aparatul in perete.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here