Aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Silver MSZ-EF50VE2S-MUZ-EF50VE 18000 BTU – review

In ultima vreme toate marile magazine se intrec in a oferi cele mai atractive promotii, in special in cazul aparatelor de aer conditionat, acestea fiind cele mai vandute produse. Caldurile din ultimele zile i-au impins pe multi romani sa ia cu asalt mall-urile in cautarea celor mai performante aparate care sa se gaseasca si la preturi accesibile oricarui buzunar.

Avantajele aparatului de aer conditionat Mitsubishi Electric Kirigamine Zen Silver MSZ-EF50VE2S-MUZ-EF50VE Inverter

Este unul dintre cele mai apreciate modele datorita faptului ca apartine unui brand celebru care ii garanteaza fiabilitatea si rezistenta in timp. In plus, este insotit de o garantie pe 3 ani – un avantaj in cazul in care apar defectiuni tehnice neasteptate.

Incadrarea in clasa energetica A++ reprezinta un mare avantaj pentru cei care vor sa achizitioneze un produs econom. Poate fi utilizat in fiecare zi pe perioada verii, iar factura de lumina nu va cunoaste modificari semnificative datorita faptului ca are un consum de pana la 80% mai mic fata de alte modele existente pe piata la ora actuala.

Cu o capacitate de 18000BTU, aparatul de aer conditionat este ideal pentru uz rezidential, dar si pentru cel comercial avand o suprafata acoperita de pana la 40 m2. Datorita designului simplu si elegant, dar si datorita culorii argintii, produsul se poate instala in incaperi renovate care respecta ultimele tendinte in moda.

Compresorul de tip Inverter este o inovatie in domeniu si permite aparatului sa asigure o temperatura constanta indiferent de perioada zilei. Cei mai multi clienti se plang ca, in timpul noptii, produsele nu reusesc sa fata fata schimbarilor bruste de temperatura ceea ce cauzeaza un real disconfort. Acesta nu este insa si cazul aparatului de aer conditionat Mitsubishi care reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

De asemenea, se poate folosi cu succes si in timpul iernii pentru incalzirea locuintei chiar daca afara temperaturile scad si pana la -15 grade. Aparatul este dotat cu un sistem de dezghetare automata care ii permite utilizatorului sa isi creeze un confort sporit.

Pe langa functiile speciale pe care le detine, una dintre cele mai utile este cea de curatare rapida. Cu o simpla apasare de buton, aparatul isi face un cleaning care permite asigurarea in permanenta a unei atmosfere placute si curata. Urmele de praf si de mucegai sunt eliminate in cel mai scurt timp, aerul respirabil fiind unul proaspat si sanatos.

Pretul aparatului de aer conditionat este deseori vazut ca un dezavantaj, insa raportul calitate-pret este unul echilibrat. Produsul merita achizitionat pentru ca reprezinta o investie sigura si profitabila.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here