Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA DC Inverter 12000 BTU, Clasa A+ – pareri si review

Brandul Mitsubishi este unul dintre brandurile de top care s-a remarcat prin calitatea si fiabilitatea produselor. De la aparate electrocasnice si pana la masini, toate se ridica la nivelul asteptarilor si reusesc sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Tinand cont ca vara si-a intrat in drepturi, orice familie are nevoie de un aparat de aer conditionat bun care sa raceasca atmosfera in cel mai scurt timp si care sa creeze un mediu placut unde se pot petrece momente relaxante. Un astfel de aparat este aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA DC.

Avantaje Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA DC
In privinta zgomotului, Mitsubishi a realizat cele mai inalte cercetari in domeniu pentru a produce un aparat care sa poata fi utilizat cu succes si pe timpul noptii. Confortul este unul dintre devizele brandului, asa ca nivelul de zgomot este deosebit de important.

Tehnologia Wi-Fi Ready permite utilizatorului sa acceseze aparatul de aer conditionat din afara locuintei. Esti la serviciu si vrei sa ai parte de o primire racoroasa? Esti in oras si vrei sa dormi intr-o atmosfera placuta? Nimic mai simplu. Poti utiliza propriul smartphone pentru a controla functiile climatice si pentru a seta temperatura dorita.

Clasa energetica A+ asigura un consum redus de energie si o factura mica la curent. Aparatul de aer conditionat poate fi utilizat fara nicio problema o perioada indelungata de timp, iar costurile vor fi unele cu adevarat mici.

Dispune de functia de Autodiagnoza care ii permite sa sesizeze eventualele defectiuni tehnice. De exemplu, in momentul in care exista scurgere de refrigerant, aparatul se opreste automat si afiseaza simbolul CE pe afisajul electronic. In felul acesta, compresorul este protejat, iar utilizatorul este anuntat de eventualele probleme pe care trebuie sa le rezolve cat mai repede.

Are incorporat si un programator zilnic care poate memora setarile prestabilite, in asa fel incat aparatul de aer conditionat sa porneasca sau sa se opreasca la o anumita ora, astfel incat utilizatorul sa aiba parte de tot confortul.

Dezavantaje Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA DC
Dezavantajul acestui produs il reprezina pretul destul de ridicat care poate sa nu se incadreze in bugetul tuturor oamenilor. Cu toate acestea, raportul calitate-pret este cel care transforma produsul intr-unul de top.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA-MUZ-DM35VA DC poate fi instalat cu usurinta in orice locuinta datorita designului elegant si modern, dar si al functiilor sale performante.

Vezi mai multe detalii si pretul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here