Aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA-MUZ-HJ25VA 9000 BTU – review si pareri

Un aparat de aer conditionat este indispensabil oricarei locuinte, mai ales datorita faptului ca, in timpul verii, temperaturile cresc foarte mult. O atmosfera placuta si racoroasa este tot ceea ce o familie isi poate dori dupa o zi obositoare la munca.

Unele dintre cele mai apreciate produse sunt cele Mitsubishi datorita faptului ca sunt fabricate in conformitate cu normele europene in vigoare. Calitatea si fabialitatea sunt principalele caracteristici ale aparatelor de aer conditionat.

Punctele forte ale modelului Mitsubishi Electric MSZ-HJ25VA-MUZ-HJ25VA

Este un aparat silentios care poate fi amplasat in orice locuinta gratie designului compact si elegant. De asemenea, unitatea externa este usoara si compacta, iar acest aspect simplifica procesul de instalare.

Este un produs care are un consum moderat de energie, reusind sa economiseasca pana la 10% fata de alte modele existente pe piata la ora actuala. Incadrarea in clasa energetica A asigura o factura normala la lumina, o factura care nu cunoaste modificari semnificative.

Capacitatea de 9000 BTU
il transforma intr-un aparat perfect pentru o familie formata din 3 sau 4 membri care locuiesc intr-un apartament cochet. Suprafata pe care o poate acoperi este de 25m2, ceea ce inseamna ca reuseste sa racoreasca incaperea intr-un timp realativ scurt.

Detine o serie de functii speciale care il transforma intr-unul dintre cele mai apreciate modele. Econo Cool, Programator zilnic sau Auto-restart sunt doar cateva dintre cele mai importante functii pe care un aparat performant le poate detine. Capacitatea de auto-diagnoza ii confera posibilitatea de a detecta defectiunile tehnice si de a semnala utilizatorului existenta unei probleme care trebuie remediata in cel mai scurt timp. In caz contrar, compresorul va avea de suferit.

Multi parinti evita sa instaleze in locuinte un aparat de aer conditionat de teama prafului din aer. Se stie ca prichindeii sunt predispusi aparitiei alergiilor, motiv pentru care Mitsubishi a dotat toate aparatele cu filtre performante care asigura un aer proaspat si curat. Copiii se pot juca in voie fara nicio problema, in timp ce adultii se pot relaxa in fata televizorului.

Raportul calitate-pret este unul perfect, asa ca noul model Mitsubishi reprezinta alegerea ideala pentru cei care vor sa aiba parte de un produs de calitate la un pret accesibil fiecarui buzunar. In schimb, singurul dezavantaj este reprezentat de lipsa unui kit de instalare, motiv pentru care utilizatorul trebuie sa apeleze la o firma specializata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 voturi)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here