Aer conditionat mobil ARGO GLAMOUR, 10000 BTU – pareri si review

Pe piata din tara noastra nu exista numai aparate de climatizare ce pot fi montate pe perete. Acestea necesita investitii serioase, o instalare destul de anevoioasa si un numar de dezavantaje. Insa exista si aparate de aer condittionat mobile, cum ar fi modelul ARGO Glamour, cu o capacitate de 10000 BTU, un aparat modern, performant si, in plus, cu un pret acceptabil.

Puncte forte aparat de climatizare ARGO Glamour

In primul rand, un aparat mobil va fi intotdeauna mai avanajos decat unul fix. Acesta poate fi folosit oriunde, are avantajul de a fi portabil, mult mai usor de montat si are aceleasi functii ca si un aparat modern, de perete. Este realizat numai din materiale de cea mai buna calitate, are un finisaj elegant si o functionalitate ridicata.

Dispune de un panou de comanda digital si lamele cu oscilatie automata pe verticala, ce permite o eliberare mult mai facila a aerului. Exista de asemenea posibilitatea unui drenaj continuu si are si o telecomanda usor de folosit cu un desing ultra modern.

Pe langa aspectul placut si finisajul de culoare alba, cu detalii argintii, acest aparat trebuie apreciat si pentru functia de Timer programabil. In decurs de 24 de ore, acest aparat poate fi programat sa se opreasca si sa porneasca la anumite intervale de timp. Se poate alege si modul Sleep, pentru un confort maxim in timpul somnului si silentiozitate.

Functia auto-restart permite aparatului sa isi reia functionarea de la ultimele setari, chiar dupa intreruperea alimentarii bruste cu energie electrica. La fel ca si modelele de perete, acest produs beneficiaza de functia auto-diagnosticare, care afiseaza erorile pe display si utilizatorul isi poate rezolva mul mai usor problemele.

Are roti multidirectionale si manere laterale, ceea ce permite o portabilitate ridicata si posibilitate de drenaj continuu in modul dezumidificare. ARGO Glamour merge pe racire, ventilatie si dezumidificare, face un pic de zgomot, ceea ce nu este tocmai un avantaj si acopera o suprafata de pana la 40 de metri patati. Este un produs destinat uzului rezidential, clientilor care isi doresc confort maxim si siguranta ca folosesc cel mai bun produs de pe piata.

Per total, ARGO Glamour este un aparat de climatizare modern si foarte eficient, ce poate fi utilizat o perioada indelungata si ofera experiente placute familiei.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here