Aer conditionat mobil ARGO PEARL, 10000 BTU – pareri si review

In societatea moderna a zilelor noastre, oamenii au nevoie de dispozitive moderne cu ajutorul carora sa isi stabileasca un nivel optim de temperatura in camere. Daca pe timp de iarna exista solutii – centrale termice pe gaz, pe lemne, incalzire centralizata, radiatoare si multe alte variante -, pe timp de vara omul trebuie sa se racoreasca. Temperaturile ating uneori valori prea mari, cote alarmante, iar oamenii se vad nevoiti sa se racoreasca prin toate mijloacele posibile – la strand, in mall, la prieteni, la terase. Acum aceasta necesitate este mult mai bine acoperita de un aparat de climatizare. Nu e nevoie sa se investeasca multi bani in produse ce se monteaza pe perete, foarte puternice, cu functii extrem de pretentioase, ci este suficient un aparat mobil de aer conditionat, cum este modelul ARGO Pearl, cu o capacitate de 10000 BTU!

Avantaje si caracteristici aparat de aer conditionat mobil ARGO Pearl

In primul rand, la acest aparat de aer conditionat atrag atentia detaliile si designul placut. Este un aparat gingas, cu un panou de comanda digital, care are o clapa de deschidere automata, o telecomanda usor de folosit si o culoare placuta, cu un finisaj alb lucios, ca de perla. Debitul de aer este optimizat gratie posibilitatii de reglare automata.

Se pot mentiona si alte avantaje, cum ar fi prezenta unui panou de control digital si display cu LED si a clapei frontale cu lamele prevazute cu oscilatie automata. Acestea pot fi ajustate si din telecomanda.

Cat despre functiile pe care le detine acest aparat, acestea sunt destul de impresionante. Se poate vorbi de functia Timer,, ceea ce insemna ca aparatul poate fi programat oricand in 24 de ore sa porneasca ori sa se opreasca si de functia sleep, ideala pentru momentele de odihna ale utilizatorilor.

Mai mult decat atat, aparatul isi face auto-diagnosticarea, auto-curatarea si isi da restart de la ultimele setari stabilite, chair daca a fost o pana de curent. Are un filtru de aer usor de indepartat, lavabil si exista posibilitatea de drenaj continuu in functia de dezumidificare, pentru ca aparatul nu merge numai pe racire si ventilatie, ci si pe dezumidificare.

Din pacate, insa, exista si mici dezvantaje. Chiar daca este portabil, usor de folosit si eficient, are un pret destul de ridicat, ce poate fi comparat cu cel al aparatelor de perete scumpe. Insa per total, acest produs are un design diferit ce celelalte de pe piata, este silentios si realizat din materiale de cea mai buna calitate!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here