Aer conditionat mobil Argo Relax – pareri si review

Relaxare maxima si confort – acestea sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le asigure un aparat de aer conditionat performant. Iar modelul de aparat Argo Relax cu siguranta se incadreaza in aceasta categorie, fiind si unul extrem de ieftin comparativ cu cele de pe piata la momentul actual!

Avantaje aparat de aer conditionat mobil Argo Relax

Cine se poate lauda cu un aparat de aer conditionat portabil, pe care il poate folosi oriunde, oricand, pentru a raci o incapere in cateva minute? Cine nu isi doreste un asemenea aparat de aer conditionat pe care sa il poata purta pretutindeni, atat acasa cat si la birou? Aparatul de aer conditionat mobil se potriveste atat locuintelor cat si spatiilor office.

Are dimensiuni mici, greutate redusa, este usor de transportat si poate da atat aer rece cat si aer cald, in functie de sezon si de necesitati. Se poate programa, avand un timer si un panou de control digital cu LED, iar gratie telecomenzii este si mai usor de utilizat!

In plus, functia Sleep garanteaza ca aparatul poate fi folosit si in timpul somnului fara probleme, si porneste chiar si dupa o pana de curent, pastrand ultimele setari cu care a fost programat. Unitatea poate fi programata pornit/ oprit, iar silentiozitatea este din nou o caracteristica extrem de importannta!

Cu un filtru lavabil si un rezervor pentru colectarea condensului, aparatul de aer conditionat este sigur de folosit si nu pericliteaza sanatatea utilizatorilor. In plus, Argo functioneaza in trei moduri: cel de racire, de dezumidificare si de ventilatie.

Clasa energetica in care este incadrat aparatul asigura o factura la energia electrica destul de redusa, iar manerul si rotile asigura portabilitatea atat de necesara oamenilor preocupati sa isi asigure propriul confort oriunde!

Oare ce dezavantaje poate ascunde un asemenea aparat care pare ideal pentru orice familie si orice birou? Unele programe pot deveni destul de zgomotoase si acest lucru poate fi deranjant, insa nu este ceva cu care nu se poate obisnui utilizatorul. In rest, toate caracteristicile prezentate sunt intocmai respectate si in realitate si, ca si o solutie de maxima urgenta, cand nu exista suficiente resurse financiare pentru a investi intr-un aparat fix, este ideal!

Aparatul Argo Relax ajuta oamenii sa se relaxeze, sa se incalzeasca, sa se racoreasca, oriunde si oricand, fie acasa sau la birou, in doar cateva minute de la pornirea acestuia!

Vezi produsul si pretul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here