Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000 S, capacitate de racire 7000btu – pareri si review

Zilele toride de vara pot deveni o amintire cu aparatele de aer conditionat. Acestea au capacitatea de a raci temperatura din locuinte intr-un timp foarte scurt si de a crea o atmosfera placuta si relaxanta pentru cei ai casei.

O zi epuizanta la birou plina de taskuri se poate sfarsi in cel mai frumos mod. Temperatura optima combinata cu un pahar de vin rece este exact ceea ce oamenii au nevoie dupa ce au infruntat zabuseala de afara.

Exista o multime de aparate de aer conditionat pe piata, de la cele mai ieftine, pana la cele mai scumpe care se presupune ca sunt si cele mai performante. Alegerea unui astfel de aparat trebuie sa se faca in functie de necesitatile fiecarei familii.

De exemplu, pentru cei care vor sa aiba parte de racoare in orice incapere a locuintei, in functie de zona in care decid sa se relaxeze, exista varianta aparatului de aer conditionat portabil Trotec PAC 2000 S, Capacitate de racire 7000btu.

Acesta este foarte usor de mutat dintr-un loc in altul ceea ce permite utilizarea sa la maximum. Daca preferati sa luati masa in bucatarie si dupa sa va retrageti in dormitor, nu trebuie decat sa mutati aparatul de aer conditionat portabil pentru a beneficia de efectul de racorire.

Pe langa functia de racire, mai poate fi folosit si ca aparat de ventilatie. In felul acesta, aerul este mereu proaspat si curat indiferent de perioada zilei. Cu ajutorul unui termostat incorporat, se va alege intre cele doua functii, ghidandu-se dupa temperatura din incapere.

De asemenea, dispune si de functia de dezumidificator ceea ce inseamna ca umiditatea din camera va fi in parametrii normali. Este ideala pentru casele unde exista copii mici care se pot trezi foarte usor cu nasul infundat si cu gatul iritat sau in casele unde exista oameni cu probleme respiratorii.

Se incadreaza in clasa energetica A ceea ce inseamna ca va avea un consum redus de energie electrica, iar factura de lumina va fi una acceptabila. In plus, aparatul este proiectat in conformitate cu normele europene de siguranta si sanatate.

Are si o telecomanda care permite controlarea sa de la distanta. Este foarte utila pentru asigurarea unui confort atat de necesar dupa o zi lunga si obositoare. Mai mult decat atat telecomanda este foarte simplu de utilizat de catre toti membrii familiei.

Aparatul de aer conditionat portabil Trotec PAC 2000 S, Capacitate de racire 7000btu este perfect pentru a racori atmosfera in lungile zile de vara cand soarele topeste totul in jur.

Vezi produsul si pretul pe emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here