Aer conditionat portabil Trotec PAC 2000E – pareri si review

Zilele toride de vara nu trebuie sa mai sperie pe nimeni. Chiar daca temperaturile din termonetru ating cote alarmante, aparatele de aer conditionat reusesc sa echilibreze situatia si sa creeze un mediu placut atat acasa, cat si la locul de munca.

In timp ce unii aleg un aparat de aer conditionat in perete, altii care merg pe variata unui aparat portabil. Marele sau avantaj este ca poate fi mutat in orice incapere fara nici cel mai mic efort. In felul acesta, indiferent de locul in care decideti sa va relaxati puteti sa aveti parte de o atmosfera racoroasa.

Unul dintre cele mai bine vandute modele de pe piata de specialitate este aparatul de aer conditionat portabil Trotec PAC 2000E. Este mic si compact si poate fi asezat in orice colt al camerei.

Avantaje Trotec PAC 2000E
Are suprafata de acoperire de 26m2, fiind perfect pentru a raci o camera de dimensiuni normale. Temperatura optima este atinsa in cel mai scurt timp, iar proprietarii se vor bucura de o atmosfera placuta si relaxanta in sanul familiei.

Pe langa functia de racire, aparatul de aer conditionat portabil poate fi folosit si pentru dezumidificare. Nivelul de umiditate al locuintei este reglat, asa ca somnul va fi unul linistitor si odihnitor.

Mai mult decat atat, poate fi folosit si pentru aerisire. In felul acesta, aerul este filtrat si se asigura un climat sanatos, lipsit de orice urma de praf care poate dauna sanatatii celor din jur. Atat copiii cat si adultii pot fi afectati, asa ca Trotec pune accent pe acest aspect.

Se incadreaza in clasa energetica A, ceea ce inseamna ca va avea un consum redus de energie electrica, iar factura de lumina va fi una acceptabila. In plus, aparatul este proiectat in conformitate cu normele europene de siguranta si sanatate.

Are si o telecomanda care permite activarea sa de la distanta. Aceasta este mai mult decat utila pentru ca asigurara un confort atat de necesar dupa o zi extenuanta. Telecomanda este foarte simplu de utilizat de catre toti membrii familiei, ceea ce constitutie un avantaj.

Dezavantaje Trotec PAC 2000E
Marele dezavantaj il constituie zgomotul produs. Pentru unele persoane poate fi prea tare, in schimb alti clienti au recunoscut ca dupa un timp s-au obisnuit si nici nu l-au mai bagat in seama.

Ca atare, aparatul de aer conditionat portabil Trotec PAC 2000E se dovedeste un produs util care merita investitia.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here