Aer conditionat portabil Trotec PAC 2600 S – pareri si review

Orice familie are nevoie de o oaza de liniste, de un loc unde sa petreaca momente placute si unde sa se simta extraordinar de bine. Un astfel de loc este fara doar si poate intimitatea propriului camin. Din pacate, vara atmosfera din interior este mai mult decat sufocanta si se cauta refugiu in orice alt loc.

Aparatele de aer conditionat pot rezolva astfel de probleme. Intr-un timp scurt, suprafata locuita este racita, iar temperatura setata se va mentine o perioada indelungata de timp. Nimic nu este mai confortabil decat o seara relaxanta urmarind un film in timp ce afara temperaturile ating cote alarmante.

O alegere potrivita o reprezinta aparatul de aer conditionat portabil Trotec PAC 2600 S, iar avantajele achizitionarii sale sunt urmatoarele:

Este foarte usor de mutat dintr-un loc in altul si racoreste exact zona in care utilizatorul decide sa isi petreaca timpul. Spre deosebire de un aparat de aer conditionat fix, acesta poate fi amplasat atat in sufragerie, cat si in dormitor sau chiar in bucatarie in functie de preferintele fiecaruia.

Este simplu si compact si merge instalat in orice incapere datorita aspectului elegant, dar si al liniilor simple. Se va incadra perfect in peisaj si nu va face nota discordanta, ceea ce reprezinta un alt avantaj.

Aparatul poate fi folosit pentru a raci o suprafata de pana la 35 m2, dar poate fi folosit si pentru ventilatie. Atunci cand temperatura dorita a fost atinsa poate trece automat pe functia de aerisire pentru a mentine nivelul de confort la parametri doriti.

Vine impreuna cu o telecomanda care permite controlul sau de la distanta fara a mai necesita deplasarea utilizatorului. Telecomanda este foarte utila si poate fi folosita cu usurinta de catre toti membrii familiei.

Functia de dezumidificare este si ea prezenta, ceea ce asigura un nivel echilibrat de umiditate in incapere. Poate fi folosita cu succes in cazul copiilor mici pentru un somn linistitor si odihnitor. Aerul este proaspat, iar sanatatea celor din jur nu este afectata.

Dezavantaje Trotec PAC 2600 S
Singurul dezavantaj il reprezinta zgomotul pe care il produce atunci cand este pornit. cu toate acestea, se pot gasi alternative pentru o mai buna folosire, precum instalarea sa in alta camera reusind sa faca fata cu brio intregii suprafete.

In concluzie, aparatul de aer conditionat portabil Trotec PAC 2600 S este perfect pentru zilele toride de vara cand totul in jur pare sa se topeasca.

Vezi mai multe informatii pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here