Aer conditionat portabil Trotec PAC 3200 E – pareri si review

Cumpararea unui aparat de aer conditionat portabil este una dintre cele mai intelepte decizii mai ales in cazul persoanelor care au o locuinta spatioasa si care vor sa racoreasca fiecare camera in parte, in functie de zona in care se afla. Un astfel de produs este foarte usor de mutat dintr-o incapere in alta datorita rotilor montate, dar si a manerelor ergonomice. In plus este ideal si pentru zonele de birouri sau pentru micile magazine unde spatiul nu permite montarea unui aparat de perete.

Avantajele achizitionarii aparatului de aer conditionat portabil Trotec PAC 3200 E

Este un aparat compact si elegant care poate fi amplasat in orice incapere fara sa ocupe mult spatiu si fara sa incomodeze desfasurarea activitatilor zilnice. De asemenea, poate fi dus atat in bucatarie, dar si pe terasa – pentru cei care vor sa bea o bere rece intr-o atmosfera placuta si racoroasa.

Modelul Trotec
reuseste sa racoreasca si sa dezumidifice aerul intr-un timp scurt, asigurand un confort sporit. Are o capacitate de 11.000 BTU motiv pentru care poate fi utilizat in spatii de pana la 100 m³ .

Dispune de 2 filtre de aer care elimina praful in intregime si ventileaza aerul pentru ca utilizatorii sa aiba parte de un climat placut si de o atmosfera proaspata. Aparatul de aer conditionat portabil poate fi folosit chiar si de familiile cu copii, acestia nefiind afectati in niciun fel de utilizarea acestuia. Mai mult decat atat functia de dezumidificare asigura un nivel optim al umiditatii pentru un somn linistitor si odihnitor.

Filtrele sunt usor de demontat, asa ca pot fi scoase si spalate cu usurinta. Pentru ca sanatatea membrilor familiei sa nu fie afectata, aceasta operatiune trebuie efectuata in mod sistematic. In felul acesta, nu exista riscul aparitiei alergiilor sau a problemelor respiratorii, precum astmul.

Aparatul este insotit de o telecomanda cu infrarosu care ii permita activarea de la distanta pentru un plus de confort. De asemenea, furtunul de evacuare este si el inclus, ceea ce usureaza considerabil munca utilizatorului care nu trebuie sa mai apeleze la o firma specializata pentru a-l monta.

Consumul este unul moderat, asa ca aparatul poate fi folosit fara probleme o perioada indelungata de timp. La sfarsit lunii, factura nu va cunoaste modificari semnificative, iar utilizatorii vor avea parte de un consum mult mai mic fata de alte modele existente pe piata.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 voturi)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here