Aer conditionat portabil Trotec PAC 3500X, Capacitate racire 12000btu – review

Aerul conditionat este acum usor de achizitionat si in varianta portabila. Poate fi purtat oriunde si oricand, pentru ca echipamentul este destul de usor de transportat, functioneaza in mod eficient, are un debit de aer de 360 mc pe ora si are o capacitate de racire de 12000 BTU!

Puncte tari aparat de aer conditionat Trotec portabil

Oamenii s-au obisnuit cu aparatele de aer conditionat de perete. Acestea sunt montate cu usurinta, sunt utilizate pe o perioada indelungata, insa sunt fixe. In vacante si concedii, in vizitele la rudele de la tara, nimeni nu isi poate lua aparatul de aer conditionat dupa el pentru un plus de confort. Pana acum ceva timp, acest lucru nu era posibil. Acum insa, lucrurile stau altfel.

Oricine isi poate achizitiona un aparat de aer conditionat portabil, cum este si modelul Trotec si il poate lua dupa el in vacante, concedii, chiar la birou. Acesta este usor de instalat, de folosit si poate fi carat cu ajutorul manerului in cele mai bune conditii.

Cele mai importante caracteristici ale acestui aparat sunt cele ce tin de confortul asigurat familiei. Spre exemplu, modelul Trotec PAC 3500 X raceste, filtreaza si dezumidifica aerul. Clima rezultata este placuta si lipsita de impuritati. Aerul poate fi si ventilat, fara a-l raci. Aparatul lucreaza in mod automat si ofera o multitudine de optiuni utiliztorilor.

Functiile sunt moderne si foarte variate. Ceea ce inseamna ca poate fi oprit sau pornit automat si poate fi chiar actionat cu ajutorul unei telecomenzi cu infrarosu. Aparatul preia caldura si raceste astfel aerul. Ce se intampla cu caldura preluata? Este cedata exterior prin furtunul de evacuare.

Ceea ce ar trebui sa stie orice potential cumparator inca dinainte de a face achizitia este ca produsul functioneaza numai cu furtunul de evacuare de caldura inclus in pachet. Fixarea furtunului si impiedicarea patrunderii insectelor implica si elementul de etansare airlock 100.

Acesta ar reprezenta cel mai mare dezavantaj, faptul ca elementul trebuie cumparat separat. In rest, aparatul de climatizare trotec portabil este ideal. Are display LED, consuma putin, este ideal pentru incaperi de pana la 115 metri patrati, este silentios si destul de usor de transportat, avand o greutate de 26 de kilograme si un temporizator de 1- 24 de ore. Per total, aceasta investitie este serioasa si trebuie evidentiat faptul ca un aparat de aer conditionat portabil poate fi eficient in orice fel de conditii, oriunde ar pleca utilizatorii impreuna cu familia sau singuri!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here