Aer conditionat portabil Trotec PAC 3550 PRO,Capacitate racire:12.000 btu – review

Aparatele de aer conditionat portabile sunt mult mai avantajoase decat cele fixe, din prisma faptului ca pot fi luate oriunde si setate in functie de necesitati. Un aparat de aer conditionat portabil este si mai ieftin decat cel de perete, este eficient si in vacante, sau la birou, este usor de transportat. Modelul Trotec PAC 3550 PRO portabil este o achizitie excelenta in acest sens!

Avantaje si caracteristici ale aparatului Trotec Pac portabil

In primul rand, portabilitatea este cea care incanta multi cumparatori sa scoata bani din buzunare si sa isi cumpere un astfel de aparat de aer conditionat. Insa si caracteristicile sunt foarte bune. Cu o capacitate de 12000 BTU, aparatul de climatizare portabil are un debit de aer de 380 metri cubi pe ora si poate fi folosit in spatii de pana la 115 mc.

In plus, functia aparatului Trotec portabil nu se opreste numai la racirea aerului, ci include si dezumidificarea si garantarea unui confort maxim in incaperi, birouri, cabinete, galerii, case de vacanta, dormitoare, practic oriunde e nevoie de o clima placuta si de un aer curat.

Foarte rapid se scade temperatura in incaperile de pana la 45 de metri patrati cu ajutorul aparatului Trotec portabil. In plus, ventilatorul distribuie in intreaga incapere un aer foarte placut, filtrat, in mod eficient dar si economic. Facturile la electricitate nu vor fi mari! Aerul rece se distribuie foarte bine, chiar si pana in incaperile vecine.

Aparatele Trotec cu doua furtune pot fi montate la fereastra, pentru a nu se produce subpresiune si aerul cald de afara sa nu patrunda mereu. Filtrele de aer pot fi demontate si curatate foarte usor, iar condensul se aduna intr-un rezervor de apa. Se poate monta chiar si un furtunul de evacuare permanenta a apei.

Este important de stiut ca unul din dezavantaje este acela ca utilizatorii vor fi nevoiti sa cumpere elementul de etansare airlock 200, pentru a impiedic insectele sa patrunda, dar si caldura de afara.

Per total, produsul este foarte eficient si este recomandat de specialisti. Raceste, ventileaza, dezumidifica, este silentios, functioneaza cu telecomanda, este ideal pentru casa dar si pentru mici afaceri, are o capacitate de 12000 BTU si foloseste agentul de racire R 410 A, prietenos cu omul si mediul inconjurator!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here