Aer conditionat portabil Trotec PAC 4100 E – pareri si review

O familie cu adevarat implinita este cea in casa careia se afla si un aparat de aer conditionat. Nimic nu se poate compara cu senzatia placuta pe care un membru al familiei o are atunci cand ajunge acasa si se simte confortabil, atunci cand atmosfera este una deosebita, placuta, aerul este rece pe timp de vara si cald pe timp de iarna. Numai un aparat de aer conditionat precum modelul Trotec PAC poate fi atat de eficient!

Avantaje aparat de climatizare Trotec PAC 4100 E

Fara doar si poate, aparatul de aer conditionat este o necesitate si nicidecum un lux in ziua de astazi. Verile din ce in ce mai toride si iernile geroase, dar si anotimpurile racoroase, isi pun ampenta pe confortul si sanatatea oamenilor si le provoaca unele neplaceri. Cei mai multi cauta sa se racoreasca la strand, in parc, in fata blocului, sau, de ce nu, in marile magazine, mall-uri, unde exista aer conditionat.

Aparatul de aer conditionat Trotec PAC este ideal pentru locuinte spatioase, chiar si case sau vile, pentru ca are o capacitate foarte mare de functionare si ofera o racorire aproape imediata, chiar si la temperaturi ce ating 40 de grade Celsius la umbra.

De asemenea, acest produs este foarte puternic, asigura o clima placuta si se remarca gratie designului modern si compact, dar si clasei energetice A in care este incadrat, ceea ce inseamna ca facturile la electricitate sunt mici. PAC 4100 are o functie de acoperire a pana la 54 de metri patrati, dezumidifica, dar si ventileaza. Se poate seta modulul de functionare, se poate alege temperatura si se poate regla ventilatorul pe una din cele trei trepte.

De asemenea, telecomanda cu infrarosu ajuta utilizatorii sa foloseasca mult mai bine acest produs si sa nu aiba probleme cu anumite setari. Instalarea se face destul de simplu si aparatul detine un filtru de aer ce curata atmosfera de praf, par de animale, scame si alte impuritati.

Pretul poate fi considerat mult prea mare pentru posibilitatea persoanele cu salarii mici, ceea ce nu este tocmai un avantaj, insa modelul se va dovedi de-a lungul timpului eficient pentru orice familie in care confortul primeaza. Silentios, usor de folosit si foarte puternic, aparatul de aer conditionat Trotec PAC este ideal!

Vezi pretul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here