Aparat aer conditionat Carrier Y16 Plus EXV 9000 BTU – pareri si review

Achizitionarea unui aparat de aer conditionat este o misiune destul de importanta pentru persoanele care, satule de caldurile excesive si de gerul extrem, vor sa faca o investitie de viitor, pentru viitor, de care sa beneficieze cel putin cativa ani. Specialistii recomanda echipamentul de climatizare Carrier Y16 cu o capacitate de 9000 BTU, la un pret destul de accesibil si cu performante ridicate.

Puncte forte aparat de aer conditionat Carrier

Echipamentul de climatizare Carrier Y116 este un aparat modern, care este folosit atat pentru a incalzi cat si pentru a raci unele spatii, un model ideal pentru utilizatorii rezidentiali. Acesta are evaporator integrat si, de asemenea, un compresor dual pentru mai multa eficienta.

Modulul Wi Fi ready
este incorporat, ceea ce inseamna ca dispozitivul poate fi controlat de pe telefonul mobil smart sau de pe tableta, chiar inainte de a ajunge acasa. Modul X ECO asigura pe timp de noapte o functionare silentioasa si o economie de energie semnificativa, cu pana la 60 % .

Modul Turbo este cel pe care utilizatorii care se afla in criza de timp trebuie sa il selecteze. Acesta asigura o incalzire sau o racire extrem de rapida a camerei, la o capacitate foarte mare, cu pana la 15 % mai mare decat treapta maxima de functionare.

Mai mult decat atat, dispozitivul are si functia de urmarire, ce permite unitatii interioare detectarea temperaturii necesare in camera in care se afla telecomanda care dispune de un senzor special. Ionizatorul are rolul de a oferi un aer placut, sanatos, in mediul ideal pe care fiecare si-l creeaza in propria incapere.

Si filtrele sunt importante: filtrul Hepa, Cold Catalyst, care elimina substantele organice volatile foarte periculoase, dar si valva de expansiune electronica, special destinata pentru a asigura performante ridicate pentru incalzire, dar si pentru racire. Evaporatorul este integrat, iar functia de auto-diagnosticare permite o reparare mult mai rapida a dispozitivului.

Gratie acestei investitii, oamenii scapa de costuri ridicate la factura de electricitate, isi pot controla acest aparat de oriunde, cu ajutorul telefonului mobil sau cu ajutorul tabletei, si riscul de imbolnavire este extrem de scazut, spre zero, contrar mitului ca aparatul de aer conditionat poate provoca probleme de sanatate.

Acest dispozitiv se poate instala atat acasa cat si la birou, in casa de vacanta pentru mai mult confort si performante maxime garantate!

Vezi pretul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here