Aparat aer conditionat Daikin Ururu Sarara FTXZ25N/RXZ25N, 9000 BTU – pareri si review

Oamenii aleg produsele electrocasnice in functie de proprietati, dar si in functie de pret datorita faptului ca bugetul alocat unor astfel de cumparaturi nu este niciodata unul mult prea mare. Se cunoaste ca romanii au poate cele mai mici salarii la nivelul Uniunii Europene, iar acest lucru se vede in calitatea vietii, dar mai ales in cea a produselor folosite. Cele mai performante si calitative aparate sunt cele foarte scumpe si pot fi achizitionate doar de o anumita categorie sociala. Nu toti isi pot permite sa cheltuie o mica avere doar pentru a detine ultimul model de aparat de conditionat de pe piata.

Avantajele aparatului de aer conditionat Daikin Ururu Sarara FTXZ25N/RXZ25N

In ciuda pretului mare, acest aparat de aer conditionat are o capacitate destul de mica de doar 9000 BTU, ceea ce inseamna ca suprafata acoperita este de doar 25 m2. Este un produs destinat uzului rezidential reusind sa faca fata unui apartament spatios.

Alaturi de alte modele, se incadreaza in clasa energetica A+++ avand o performanta desavarsita si respectand cele mai inalte norme impuse de Uniunea Europeana pentru un plus de excelenta in domeniu. Mai mult decat atat, are un consum foarte mic de energie, ceea ce inseamna ca poate economisi chiar si pana la 40% in comparatie cu aparatele clasice de aer conditionat.

Vine dotat cu un filtru fotocatalitic care reuseste sa asigure un aer proaspat si curat in permanenta prin eliminarea prafului, dar si a bacteriilor si a mucegaiului. Mai mult decat atat dispune chiar si de functia de dezumidificare atat de necesara in cazul copiilor mici care au nevoie de un nivel optim de umiditate pentru un somn linistit si odihnitor.

Una dintre cele mai interesante functii detinute de un aparat de aer conditionat este cea a ochiului inteligent. Acesta are capacitatea de a detecta prezenta persoanelor in incapere pentru impinge curentii de aer rece in directia opusa. Doar asa se asigura un confort maxim utilizatorilor.

Este un aparat silentios care dispune de un programator zilnic. Setarile climatice sunt memorate, iar aparatul porneste si se opreste la ora stabilita. Este o functie utila mai ales in timpul noptii atuunci cand este nevoie de o reglare a temperaturii.

Lipsa unui kit de instalare poate fi vazuta ca un dezavantaj, mai ales datorita faptului ca este nevoie de ajutor profesionist pentru a fi montat corespunzator in perete.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here