Aparat aer conditionat LG New Standard Inverter PM09SP 9000 BTU – pareri si review

Simpla pronuntare a marcii LG duce oamenii cu gandul la produse electrocasnice de calitate. Acesti producatori pun mare accent pe calitate, pe confortul si sanatatea utilizatorilor, pe functiile moderne si pe folosirea indelungata a acestora. Modelul de aparat de aer conditionat LG New Standard cu o capacitate de 9000 BTU este ideala pentru familii care cauta un confort sporit indiferent de conditiile meteo!

Avantajele aparatului de climatizare LG New Standard

Aspectul si designul acestui aparat nu lasa deloc urme de dubii ca cineva ar putea sa isi refuze o asemenea investitie pe simplul motiv al lipsei banilor, care de multe ori este o problema cu care multi se confrunta si care impiedica multe investitii importante in casa.

Acest minunat echipament este format din unitate externa, interna si o telecomanda, se amplaseaza pe perete, este silentios si are numeroase functii moderne pentru un confort maxim. Se instaleaza foarte usor si are un filtru Dual Protection care are rolul de a capta praful si de a elimina particulele fine si bacteriile.

Mai mult decat atat, poate functiona pe modul silentios, care aduce nivelul de zgomot la minim, pana cand membrii familiei se odihnesc si poate functiona chiar si pe low noise, asigurand linistea necesara in momentele de relaxare si de studiu.

Functia Confort Air ofera spatiului de locuit unde este montat echipamentul un aer fin si foarte confortabil, iar pentru o racire optima si rapida a acestuia este suficienta selectarea functiei Jet Cool.

Tehnologia inverter LG este moderna si revolutionara, asigura performante ridicate si un grad maxim de silentiozitate si consumul de energie este minim. Aparatul isi face singur curatarea, prin functia Auto Cleaning, ce elimina formarea mucegaiului si a bacteriilor in atmosfera.

Acopera suprafete de pana la 25 de metri patrati si are un nivel de silentiozitate comparabil cu fosnetul frunzelor. Acest echipament are garantie si este de o calitate inalta, ceea ce ii asigura performante ridicate si totodata durabilitate in timp.

Nu detine insa kitul de instalare inclus si nici nu poate fi controlat prin telefonul mobil. Insa toate celelalte caracteristici recomanda acest aparat de aer conditionat familiilor in care exista nevoia de a se spori nivelul de trai, de a mari gradul de confort si de a face tot posibilul ca toti membrii si utilizatorii sa fie multumiti.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here