Aparat aer conditionat LG New Standard Inverter PM12SP 12000 BTU – review

Putini sunt cei care nu apreciaza un aparat de aer conditionat la adevarata sa valoare. Intr-o lume in permanenta schimbare, in care conditiile meteo sunt din ce in ce mai capricioase, verile sunt mai toride si iernile mai geroase, oamenii trebuie sa isi suplineasca nevoia de confort si nevoia ca aerul respirat din incaperile locuintei sa fie pur, uscat si sanatos, la o temperatura foarte bine suportata de corpul uman. Modelul de aparat de climatizare LG New Standard cu o capacitate de 12 000 BTU este solutia perfecta ce vine in intampinarea problemelor si cerintele utilizatorilor!

Puncte forte aparat de climatizare LG New Standard Inverter 12 000 BTU

Eleganta aparatului se remarca de la primul contact cu fotografiile in care produsul este expus intr-o maniera foarte rafinata si totodata practica. Aparatul de climatizare LG se amplaseaza pe perete, vine in completarea stilului de amenajare adoptat in camere si nu atrage cu nimic atentia in mod negativ.

Este foarte silentios
si are baleiere a aerului pe patru directii, plus mai multe functii ce asigura confort maxim. Este usor de instalat si de configurat, iar telecomanda il face si usor de folosit. Beneficiaza de functia de auto curatare ce garanteaza o functionare indelungata lipsita de probleme si mai putin efort din partea utilizatorului.

Mai mult, echipamentul poate fi pus pe functia low noise sau chiar pe modul silentios, mai ales cand este ora de somn sau programul de odihna a celor mici, a batranilor sau ora de lectura ori de studiu a elevilor si studentilor.

In privinta sanatatii, oamenii nu mai trebuie sa isi faca probleme, pentru ca echipamentele de climatizare LG sunt cat se poate de sigure pentru sanatate. Acestea folosesc agent frigorific modern, compatibil cu sanatatea oamenilor si cu protejarea mediului inconjurator si au filtre care purifica si curata aerul din incaperi.

Se poate racori imediat aerul din camera cu functia Jet Cool. In doar cateva minute, cei care se intorc de la serviciu isi pot asigura o temperatura optima in toata casa, mai ales daca au uitat sa programeze aparatul sa porneasca sau sa se opreasca la o anumita ora.

Din pacate, nu are kitul de instalare inclus si nici functii foarte moderne care sa permita programarea pe mai multe zile de exemplu sau programarea folosind telefonul mobil sau alt dispozitiv conectat la reteaua de internet. Insa este un produs bun, cu garantie indelungata, care face toti banii, nu consuma mult si asigura aerul curat si la temperatura adecvata cu o simpla apasare de buton!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here