Aparat aer conditionat LG New Standard Inverter PM24SP 24000 BTU – review

Stresul cotidian si nemultumirile sunt intarite si de unii factori externi, de mediu de exemplu, ce nu tin de puterea omului de a schimba ceva in totalitate. Insa partial se poate face ceva. Vara, oamenii se intorc tot mai obositi si mai nervosi de la serviciu, din cauza sarcinilor, a stresului, dar si a conditiilor de trafic, si, de ce nu, din cauza caldurii excesive. Aceasta este resimtita de corpul uman ca si un factor negativ, iar o data ce ajung acasa, oamenii se simt vlaguiti si cauta metode de a se racori.

Unii fac un dus, altii beau o limonada rece, unii ies la o plimbare in parc seara, altii la strand. O solutie mult mai simpla si la indemana oricui ar fi montarea unui aparat de aer conditionat, cum ar fi modelul LG New Standard 24000 BTU.

Avantajele aparatului de climatizare LG 24 000 BTU

Sloganul LG „Life’s Good” este valabil si in cazul achizitionarii unui aparat de aer conditionat. Acesta face oricui viata mai frumoasa si mai usoara. Modelul LG are o capacitate de racire de 24 000 BTU pe ora, este foarte modern si elegant, are o telecomanda usor de folosit si baleiere a aerului in patru directii.

Nu consuma mult pentru ca este incadrat in clasa energetica A++, iar facturile la curent raman cat se poate de normale. Este usor de instalat si de utilizat. Nu incarca incaperea si aerul eliberat este purificat, lipsit de alergeni, praf, bacterii, mucegai. Modelul LG se incadreaza perfect oricarui spatiu de locuit, asigura o experienta lina pentru utilizator si o silentiozitate maxima.

Poate fi programat pe functia low noise sau silent cand membrii familiei cauta odihna. Functia Jet Cool este potrivita pentru momentele in care utilizatorii uita sa programeze dispozitivul si vor ca incaperile sa fie racite rapid si sigur!

Isi face auto curatarea si auto diagnoza, simplificand foarte mult munca utilizatorilor. Acopera suprafete de pana la 50 de metri patrati, insa vine fara kit de instalare inclus, in ciuda pretului destul de ridicat pentru posibilitatile oamenilor de rand. Exceptand pretul si presupunand ca oamenii fac un imprumut sau isi folosesc economiile in acest scop, produsul este adecvat cerintelor si exigentelor tot mai ridicate ale oamenilor moderni care cauta sa isi asigure conditii bune de trai si tot confortul familiei.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here