Aparat aer conditionat Panasonic Standard Inverter 9000 BTU CS-YE9QKE – review

Este o mare realizare pentru oricine sa isi permita un aparat de aer conditionat cu ajutorul caruia sa isi faca mai usoare zilele si mai frumoase noptile, sa isi creeze o atmosfera placuta si relaxanta, sa creeze un ambient ideal atat vara cat si iarna. Modelul de aparat de climatizare Panasonic cu o capacitate de 9000 BTU este ideal pentru familiile care pun pret pe confort si siguranta si care isi doresc sa achizitioneze un astfel de dispozitiv cu numeroase functii.

Avantaje aparat de climatizare Panasonic

Numai rostirea firmei producatoare, Panasonic, este un motiv suficient de bun pentru ca potentialii clienti sa ia in calcul posibilitatea achizitionarii unui astfel de produs. Este cu certitudine una din cele mai renumite marci din intreaga lume si renumele ii vine de la produsele de calitate pe care le comercializeaza.

Aparatul de climatizare Panasonic Standard Inverter cu o capacitate de 9000 BTU are un design foarte frumos, modern si inovator, merge pe orice conditii climatice, este silentios si are o durata de utilizare foarte mare. Un aparat atat de placut si de util nu poate fi decat o investitie buna. Insa motivele nu tin numai de aspect, ci si de performante.

Este un aparat standard, ce se monteaza pe perete, destinat uzului rezidential, ce acopera suprafete de pana la 25 de metri patrati. Este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ si nivelul de zgomot este de doar 22 de decibeli, aproape insesizabil, atat in perioadele de odihna si relaxare, cat si in activitatile casnice zilnice.

Din pacate nu are kitul de instalare inclus si nici tehnologia Wi Fi ready inclusa, care l-ar face mai usor de folosit de pe telefon sau tableta. Insa acesta nu reprezinta un impediment in achizitionare sau un dezavantaj atat de mare incat cumparatorii sa isi indrepte atentia catre alte produse.

In fond, este un produs Panasonic si calitatea isi spune cuvantul. Iar functiile pe care le are si modul de functionare discret si silentios sunt doar cateva din cele mai importante motive pentru care acest vis ar trebui sa se materializeze. Achizitionarea unui aparat de aer conditionat nu a fost nicicand mai usoara, cu toate detaliile puse la dispozitie de catre firma si posibilitatea ca acesta sa fie livrat direct la usa, in cele mai bune conditii si la cel mai bun raport calitate-pret!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here