Aparat aer conditionat T KLIMA AC-18TK 18000 btu – pareri si review

In ziua de azi, este o adevarata provocare sa gasesti un aparat de aer conditionat bun. Aceste produse fie sunt foarte scumpe, fie nu intrunesc exigentele clientilor. Insa exista un produs foarte reusit situat de ceva vreme in topul vanzarilor – aparatul de aer conditionat T Klima.

Puncte forte aparat de aer conditionat T Klima

Destinat exclusiv uzului rezidential, cu dimensiuni standard, acest aparat de aer conditionat ce poate fi montat pe perete acopera o suprafata de 45 de metri patrati si are o capacitate de functionare de 18.000 BTU. Clasa energetica A++ asigura o functionare foarte buna, fara un consum prea mare. De asemenea, temperaturile de operare sunt cuprinse intre -15 si 48 de grade Celsius.

Nivelul de zgomot nu este mare, deci aparatul este silentios, desigur, nu va toarce ca o pisicuta, insa nici nu deranjeaza utilizatorii in orele de odihna. In plus, acest aparat merge pe functiile de racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare si nu beneficiaza din pacate de tehnologia Wi fi, care ar fi fost foarte buna pentru cei care vor sa faca setarile aparatului inca de dinainte de a ajunge acasa.

Aparatul beneficiaza de telecomanda, ceea ce este un mare avantaj, dar si de unele functii precum Auto uscare si functia Turbo. Cea din urma asigura o racire sau o incalzire aproape brusca a aerului, pentru cei care nu mai au rabdare sa stea la racoare, sau, de ce nu, la caldurica.

Aparatul foloseste agent de racire R 410 A, cel mai modern la momentul actual, foarte prietenos cu mediul inconjurator si deloc periculos pentru om. Are un aspect placut echipamentul de aer conditionat si vine insotit si de o garantie ce poate fi extinsa, pentru ca utilizatorii sa stea linistiti in privinta aceasta.

Aerul conditionat este curat si proaspat, lipsit de impuritati, multumita functiei de ionizare, iar faptul ca aparatul isi face autodiagnoza inseamna ca exista foarte mici riscuri (spre deloc) ca acesta sa se defecteze si utilizatorul sa nu stie acest lucru.

La un raport calitate-pret destul de corect, aparatul de aer conditionat T Klima este o investitie nu o achizitie, pentru ca nu este suficient ca cineva sa plateasca pentru un produs, ci trebuie sa si beneficieze de pe urma acelei achizitii. Atat utilizatorul cat si familia vor fi extrem de multumiti de rezultatele care nu vor inceta sa apara de la primele folosiri.

Vezi pretul pe EMag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here