Aparat aer conditionat Toshiba MIRAI – R32 16000 BTU – pareri si review

Unele firme nu au nevoie de prea multa prezentare. Acest lucru este valabil si in cazul companiei Toshiba. Aceasta firma asigura cumparatorilor cele mai perfomante echipamente, atat in domeniul climatizarii, cat si in alte domenii. Insa aparatul de aer conditionat Toshiba Mirai este excelent pentru familiile in care primeaza confortul si calitatea!

Avantaje aparatului de aer conditionat Toshiba Mirai

Fara prea multe prezentari, aparatul de climatizare Toshiba Mirai este perfect pentru cei care isi doresc sa se racoreasca, sa se incalzeasca si sa faca si o economie la consumul de energie. Romanul cauta un produs ieftin si bun, indiferent in ce domeniu, insa in acest caz, produsul este foarte bun, dar din pacate destul de costisitor.

Romanii sunt insa obisnuiti cu imprumuturile, asa ca nimic nu pare prea scump, la un moment dat, cand pur si simplu nu mai suporta caldurile. De asemenea, acest echipament este si foarte silentios, atat la pornire, cat si pe toate treptele si functiile de folosire. Este gentil si arata si foarte bine, are un design placut si se incadreaza cu succes in orice incapere, indiferent de stilul de amenajare.

Foloseste lichid refrigerant R 410 A, foarte prietenos cu mediul inconjurator, insa care permite un randament mai mare comparativ cu echipamentele de climatizare obisnuite. Pe langa functiile de incalzire si de racire, exista si modul „doar ventilatie”, care asigura o ventilatie eficienta a incaperilor.

Functiile sunt foarte apreciate de catre utilizatori. Spre exemplu, exista functia Hi Power, care face posibila incalzirea si racirea foarte rapida a incaperilor. De asemenea, exista si modul ECO, care reduce viteza ventilatorului si oprire unitatii exterioare cand temperatura ajunge la valoarea dorita.

Filtrele Hepa, catalizator, anti-praf si anti-alergic sunt necesare pentru a asigura un aer curat in casa utilizatorului. Dispozitivul nu are kitul de instalare inclus, insa poate fi usor de procurat. Desi pretul aparatului de climatizare este destul de mare, eficienta energetica mai suplineste aceasta nemultumire a potentialilor cumparatori.

Functiile de climatizare sunt de racire, incalzire, racire, ventilatie si dezumidificare, suficiente pentru nevoile si exigentele pe care fiecare le are. Functiile speciale insa sunt cele determina cu adevarat potentialii cumparatori sa devina utilizatori. Aceste functii includ modul economic, purificare, sleep, timer, hi power, auto clean, auto restart, telecomanda, baleiere, auto diagnoza, prevenire curenti reci de aer, iar lista poate continua.

Cumpara produsul de pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here