Aparat aer conditionat Toshiba MIRAI – R32 9000 BTU – pareri si review

Achizitionarea unui aparat de aer conditionat reprezinta o investitie sigura si profitabila care merita facuta. Acesta are o dubla functie climatica, aceasta putand fi folosita atat in timpul iernii, cat si in timpul verii fara ca unitatea exterioara sa sufere vreo defectiune tehnica. Aparatele de aer conditionat Toshiba sunt unele dintre cele mai performante, fiind extrem de cautate atat la nivel national, cat si la nivel international. Sunt rezistente, fiabile si calitative, atuuri demne de luat in calcul in momentul achizitiei.

Avantajele aparatului de conditionat inverter Toshiba MIRAI – R32

Modelul de fata are un raportul calitate-pret extraordinar, ceea ce inseamna ca este un produs care reuseste sa indeplineasca necesitatiile membrilor unei familii. Clientii s-au declarat intotdeauna multumiti de alegerea facuta, ceea ce reprezinta un punct in plus.

Aparatul de aer conditionat are o capacitate generala de 9000 BTU reusind sa acopere o suprafata de pana la 20m2. Este un produs destinat exclusiv unui uz rezidential, avand un design simplu care permite instalarea in orice incapere.

Este considerat un aparat econom datorita faptului ca are un consum redus de energie electrica. Acest fapt se datoreaza incadrarii in clasa energetica A+, astfel incat la sfarsitul lunii, factura de lumina va ramane constanta indiferent de perioada de utilizare a aparatului. Acesta reuseste sa economiseasca pana la 15% mai multa energie in comparatie cu alte produse existente pe piata la ora actuala.

Aparatul de aer conditionat Toshiba dispune de un compresor de tip inverter care are rolul de a mentine temperatura la un nivel constant in orice moment al zilei. Acesta are rolul de a elimina variatiile termice si de a evita crearea unui real disconfort termic care poate afecta utilizatorul.

Este important de precizat faptul ca, in momentul in care aparatul atinge temperatura setata, intra in standby pentru a economisi energie electrica si pentru un plus de confort si siguranta. Se poate folosi cu incredere chiar si in timpul noptii pentru un somn odihnitor si linistitor.

Nivelul de zgomot al unitatii interioare atinge 32 dB silentios, ceea ce inseamna ca nu impiedica desfasurarea activitatilor zilnice. Este un produs performant care merita achizitionat si care reprezinta o investitie sigura.

Singurul dezavantaj este cel al lipsei unui kit de instalare. Utilizatorul angajeaza o firma specializata care sa monteze aparatul in mod corespunzator, in schimbul unei sume de bani.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here