Aparat de aer conditionat AUX DC Inverter,12000 Btu – pareri si review

Multi se intreaba daca aparatele de aer conditionat moderne trebuie sa fie si foarte costisitoare. Raspunsul este categoric „Nu”! Un aparat de aer conditionat modern si la un pret rezonabil se dovedeste modelul AUX cu o capacitate de 12 000 BTU si numeroase functii moderne si impresionante.

Avantaje aparat de aer conditionat AUX

Silentiozitatea este prima trasatura ce merita remarcata la un aparat de aer conditionat. Nimeni nu isi doreste un aparat care sa concureze cu un motor de autoturism, decat in performanta. Asadar, acest echipament este foarte silentios, are o turbina cu diametru mare, motorul are o eficienta ridicata si asigura o distributie buna a aerului.

Sistemele de filtrare sunt la cele mai inalte standarde, astfel incat elimina mucegaiul, praful si bacteriile, care pot afecta sanatatea utilizatorilor. In vederea eliminarii acestor riscuri, modelul de aparat de climatizare este foarte eficient, avand in vedere ca are si un ionizator ce elimina total aparitia unor infectii bacteriene din aer. Starea de bine a intregii familii se va observa din primele folosiri.

Cu functia iClean, aparatul de aer conditionat asigura o uscare perfecta a unitatii interioare si elimina mirosurile neplacute si riscurile pentru sanatate. Totodata, aparatul este dotat si cu un biofiltru si un filtru cu nanoparticule de argint care elimina bacteriile si retin particulele mici de praf.

Functia iFavor permite salvarea setarilor dorite, temperaturii si modului de lucru, in vreme ce functia AutoRestart memoreaza setarile de functionare si, la penele de curent sau oprirea alimentarii cu energie electrica, se revine automat la acestea.

Aparatul poate fi programat atat la pornire cat si la oprire si pe diplay-ul LED se afiseaza temperatura setata. Stratul unitatii exterioare este hidrofilic, astfel incat transferul de caldura sa fie mult mai eficient. Alte functii importante ale dispozitivului sunt: detectia de pierdere a agentului frigorific, dezghetarea inteligenta, economia de energie si lista poate continua.

Totodata, aparatul poate acoperi o suprafata de 25 de metri patrati, insa nu are kitul de instalare inclus, lucru care poate determina multi potentiali cumparatori sa isi schimbe optiunea. Per total, aparatul este foarte bun, performant, are un pret multumitor si functii care se dovedesc utile si benefice pentru orice familie in care confortul si siguranta sunt pe primul loc! Investitia intr-un astfel de aparat este pentru o perioada lunga de timp.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here