Aparat de aer conditionat Beko BHIN 090 Slim, 9000 BTU – pareri si review

Pentru cei care locuiesc la bloc, vara este o adevarata tortura. Peretii se incing, iar caldura din interiorul apartamentului este greu de suportat. Oamenii aleg sa se racoreasca in cele mai inedite feluri, de la plimbari in parc si pana la consumul excesiv de inghetata.

Exista si posibilitatea achizitionarii unui aparat de aer conditionat care sa usureze lucrurile si care sa asigure o atmosfera placuta si relaxanta pe perioada intregii zile. Nimic nu este mai placut decat o locuinta racoroasa dupa o zi istovitoare de munca.

O alegere ideala o reprezinta aparatul de aer conditionat Beko BHIN 090 Slim, 9000 BTU. Este perfect pentru racorirea locuintelor, iar raportul calitate – pret este cel care il recomanda drept o achizitie inteleapta.

Tehnologia Inverter este cea care asigura un consum redus de energie gratie vitezei compresorului care poate regla functia de incalzire sau racire. Cand se ajunge la temperatura dorita, compresorul ruleaza in continuare la intensitate mica pentru a mentine temperatura la nivelul setat si pentru a asigura o scadere a consumului de energie in raport cu alte produse similare.

Dispune de prezenta Actifour – filtru 4 in 1 care asigura un aer mult mai curat si mult mai proaspat pentru o perioada indelungata de timp. Filtrul Photic Catalyst are rolul de a elimina orice urma de miros neplacut si impiedica aparitia germenilor. Dupa o perioada de utilizare se poate incarca fara nicio problema la soare, ceea ce aduce un plus de economie.

Filtrul Hepa are rolul de a elimina polenul si praful, ceea ce inseamna ca persoanele alergice se vor simti extraordinar de bine in confortul propriei locuinte.

Filtrul Silver Ion ajuta la anihilarea oricarei bacterii din aer impiedicand inmultirea acestora. De asemenea, nu se poate vorbi despre prezenta microbilor, iar copiii pot respira in voie si pot avea parte de o atmosfera proaspata.

Nu in ultimul rand, Filtrul Catechin elimina impuritatile. Toate cele 4 filtre lucreaza impreuna pentru asigurarea unei atmosferi placute si degajate in interiorul locuintei. Orice urma de praf, mizerie sau orice posibil microb este indepartat, iar sanatatea buna este, bineinteles, promovata.

Functia Dream Mode seteaza in mod automat temperatura in incapere pe perioada noptii. Temperatura corpului este cea care va emite semnale pentru cresterea in mod sistematic a temperaturii si pentru asigurarea unui climat propice odihnirii.

Asadar, aparatul de aer conditionat Beko BHIN 090 Slim, 9000 BTU este perfect pentru zilele toride si reuseste sa faca fata cu brio unui apartament unde temperaturile pot sa atinga cote alarmante.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here