Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC018DS Y16 IPLUS, 18000 BTU – pareri si review

Aparatele de aer conditionat au devenit niste produse indispensabile oricarei locuinte datorita multiplelor avantaje pe care le poseda. Aceste sisteme de climatizare au capacitatea de a racori, dar si de a incalzi locuinta intr-un timp record. Tot mai multi oameni aleg sa isi achizitioneze aparate performante care sa indeplineasca necesitatiile tuturor membrilor familiei. In plus, acestea trebuie sa fie calitative si fiabile pentru o garatie a functionalitatii.

Avantajele achizitionarii aparatului de aer conditionat Carrier 42QHC018DS Y16 IPLUS

Este un aparat performant cu o capacitate de 18000 BTU, potrivit unei suprafete acoperite de 53 m3, fiind perfect pentru un uz rezidential. Este un produs standard care poate fi instalat cu usurinta in orice incapere.

Are un consum redus, fapt sustinut si de incadrarea in clasa energetica A++. La sfarsitul lunii factura de lumina nu va cunoaste modificari semnificative, ceea ce reprezinta un mare plus, mai ales pentru utilizatorii care vor sa aiba parte de un aparat econom.

Este dotat cu un filtru catalizator care elimina praful din atmosfera si care asigura un aer proaspat in permanenta. Utilizatorii au nevoie de un mediu curat in care sa isi desfasoare activitatile si unde sa isi creasca bebelusii in cel mai sanatos mod posibil. Cei mici sunt predispusi la aparitia alergiilor sau la diverse probleme respiratorii asa ca trebuie feriti de bacterii, virusi sau alergeni. Filtrul Hpa este cel care are grija de toate aceste lucruri pentru un plus de siguranta si confort.

Functia de dezumidificare este foarte solicitata, mai ales de persoanele care acuza dureri in gat sau iritatii ale ochilor. Gradul de umiditate din locuinta este pastrat in parametri normali, fapt ce duce la disparitia acestui disconfort.

Exista si o serie de functii speciale care simplifica viata utilizatorilor. Printre cele mai utile sunt, fara doar si poate, Auto Clean, Auto Restart sau Modul Sleep. De exemplu, functia de detectare pierdere agent frigorific este utila pentru ca utilizatorul este anuntat in momentul in care acesta problema apare. In felul acesta, compresorul este protejat impotriva unor defectiuni tehnice majore.

Un dezavantaj major il reprezinta nivelul zgomotului unitatii interioare care este de 55 dB. Unii oameni sunt deranjati de acest sunet continuu pe care aparatul il produce, in timp ce altii nu au nicio problema in a dormi cu aparatul pornit.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here