Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS, 18000 BTU – pareri si review

Un aparat de aer conditionat este o investitie sigura care merita facuta, mai ales din cauza faptului ca vara temperaturile sunt insuportabile si orice familie are nevoie de o locuinta racoroasa unde sa petreaca dupa-amiezile arzatoare.

In functie de buget sau de necesitati sunt o multime de modele de aparate de aer conditionat pe piata care asteapta sa fie achizitionate. Majoritatea sunt produse in conformitate cu standardele europene de excelenta in domeniu, asa ca sunt aparate performante, fiabile si rezistente. Un astfel de exemplu este aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS.

Avantaje Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS
Este compact si elegant, asa ca merge instalat in orice locuinta. Mai mult, dispune de un design modern, de actualitate in ceea ce priveste tendintele anului.

Dispune de functia detectare automata a scurgerilor de refrigerant ceea ce inseamna ca in momentul in care aparatul percepe o pierdere de refrigerant se opreste automat si afiseaza semnul CE. In felul acesta, compresorul este protejat, iar utilizatorul este anuntat ca trebuie remediata defectiunea tehnica.

Printr-o simpla apasare a butonului Self-cleaning, aparatul de aer conditionat isi curata unitatea interioara pentru a elimina orice urma de praf si mucegai. Sanatatea celor din casa este cea mai importanta, locatarii avand nevoie sa respire un aer proaspat si curat. In plus, nu mai exista riscul dezvoltarii bacteriilor atat de daunatoare, mai ales in cazul copiilor mici care sunt foarte sensibili.

Aparatul de aer conditionat se incadreaza in clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca are un consum redus de energie electrica. Poate fi folosit cu incredere o perioada indelungata de timp fara sa existe riscul unor facturi exorbitante.

Functia de dezumidificare are rolul de a mentine nivelul umiditatii la cote normale. In felul acesta, se asigura un somn linistit si odihnitor fara sa mai apara vesnicele dureri de cap sau iritatii ale gatului, probleme atat de suparatoare.

Penele de curent sunt frecvente, iar multe dintre aparatele electrocasnice au nevoie de un restart pentru a functiona corespunzator. Acesta nu este cazul aparatului de aer conditionat Carrier care dispune de functia Auto-restart. Acesta are capacitatea de a reporni si de a-si relua activitatea, preferintele climatice ramanand astfel memorate.

Dezavantaje Carrier 42QHC018DSA Y16 IPLUS
Un dezavantaj il constituie pretul destul de ridicat care nu este accesibil tuturor. Cu toate acestea, investitia este una care merita facuta, datorita calitatilor de care aparatul dispune.

Vezi produsul si pretul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here