Aparat de aer conditionat Carrier 42QHC024DS Y16 IPLUS, 24000 BTU – pareri si review

Aparatele electrocasnice de top sunt printre cele mai vandute chiar daca pretul lor este mai mare. Cu toate acestea sunt foarte multi oameni care aleg sa investeasca in produse performate si de calitate in detrimentul celor accesibile care trebuie schimbate la cativa ani.

Pentru cei care doresc sa aiba in casa un aparat de aer conditionat care sa indeplineasca toate necesitatile si care sa fie produs in conformitate cu cele mai inalte standarde de execlenta, aparat de aer conditionat Carrier 42QHC024DS Y16 IPLUS se poate dovedi alegerea perfecta.

Avantaje Carrier 42QHC024DS Y16 IPLUS
Carrier este unul dintre brandurile care au utilizat cele mai avansate tehnologii pentru a asigura utilizatorilor tot confortul de care acestia au nevoie pentru o viata linistita. Acesta este motivul pentru care aparatul de aer conditionat vine dotat cu functia de Auto-restart. In cazul penelor de curent, majoritatea produselor existente pe piata au nevoie sa fie resetate, insa nu asa se pune problema in cazul aparatului Carrier 42QHC024DS Y16 IPLUS care reporneste automant pastrand toate preferintele climatice setate in prealabil.

De asemenea, are capacitatea de a detecta automat scurgerile de refrigerant. In momentul in care un astfel de incident se produce, unitatea afiseaza semnul CE pe afisajul digital, iar utilizatorul este anuntat ca trebuie sa remedieze problema in cel mai scurt timp posibil pentru a nu fi cauzate defectiuni majore compresorului.

Detine si control WiFi care permite utilizatorului sa acceseze aparatul de la distanta prin intermediul propriului smartphone. In felul acesta, oricine poate veni acasa si poate gasi o atmosfera racoroasa atunci cand afara caldura atinge cote alarmante.

Aparatul de aer conditionat se incadreaza in clasa energetica A++ ceea ce inseamna ca are un consum redus de energie. In ciuda capacitatii generale a compresorului de 2400 BTU, acesta nu va ridica factura de lumina la preturi exorbitante. Este un produs care poate fi folosit fara nicio problema pentru o perioada indelungata de timp.

Subiectul acestui review este un produs care poate fi instalat intr-o locuinat spatioasa, avand o capacitate acoperita de 70m2. Aparatul reuseste sa faca fata cu brio spatiilor generoase, racorind in cel mai scurt timp incaperile.

Dezavantaje Carrier 42QHC024DS Y16 IPLUS
Singurul dezavantaj il reprezinta lipsa unui kit de instalare inclus, asa ca este nevoie de ajutorul unui specialist pentru montarea aparatului in perete, insa va fi perceputa o taxa in plus de instalare.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Carrier 42QHC024DS Y16 IPLUS este un produs performant care merita achizitionat indiferent de pret.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here