Aparat de aer conditionat Carrier Xpower Gold 42EQV035M, 13000 BTU – pareri si review

Un aparat de aer conditionat nu trebuie sa apartina unui brand celebru pentru a fi performant si pentru a satisface nevoile unei familii. Calitatea si durabilitatea sunt cele mai importante atuuri, acestea reusind sa transforme un produs banal intr-unul performant. Carrie Xpower este una dintre firmele producatoare care a devenit tot mai cautata in ultimii ani, in special, datorita raportului calitate-pret care este mai mult decat avantajos. Clientii s-au declarat intotdeauna multumiti de alegerea facuta si considera modelul de fata o investitie sigura si profitabila.

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat Carrier Xpower Gold 42EQV035M

Compresorul de tip inverter este o tehnologie de ultima generatie care permite aparatului de aer conditionat sa mentina o temperatura constanta in locuinta indiferent de momentul zilei. In plus, functia de incalzire poate fi folosita fara probleme chiar si in timpul iernii atunci cand temperaturile scad sub 0 grade. Unitatea exterioara este protejata impotriva inghetului, astfel ca riscul producerii unor defectiuni tehnice este minor.

Este un aparat standard cu o capacitate generala de 13000 BTU si poate sa asigure temperatura optima pe o suprafata acoperita de 38 m2, ceea ce inseamna ca este ideal pentru un uz rezidential. Are un design simplu si elegant, astfel ca se poate monta cu usurinta in orice incapere.

Este dotat cu un filtru anti-praf, dar si un filtru catalizator, ceea ce inseamna ca aerul este in permanenta curat. Utilizatorii au nevoie de un climat proaspat unde sa isi desfasoare activitatile si unde sa aiba parte de un somn linistit si odihnitor. Copiii sunt cei mai afectati de praful din jur, asa ca noul aparat de aer conditionat Carrier are grija de sanatatea lor.

Functiile speciale sunt si ele incorporate si au rolul de a simplifica viata utilizatorilor. Mod Economic, Auto Clean sau Auto Restart sunt doar cateva dintre cele mai utile functii, acestea reusind sa transforme aparatul intr-unul de top.

De exemplu, functia de auto-diagnoza protejeaza compresorul in eventualitatea unor defectiuni tehnice grave. Semnul CE apare pe afisaj, iar utilizatorul este anuntat de aparitia unei probleme care trebuie remediata in cel mai scurt timp.

Un dezavantaj poate sa il reprezinta zgomotul unitatii interioare care atinge 40 dB. Unii utilizatori au nevoie de un aparat silentios pentru a putea sa isi desfasoare activitatiile zilnice in liniste.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here