Aparat de aer conditionat Carrier Xpower Gold 42EQV050M, 18000 BTU – pareri si review

In ultimii ani, aparatele de aer conditionat s-au transformat din simple produse care dispuneau de functiile climatice de baza, in adevarate gadgeturi care pot fi activate de la distanta prin intermediul smartphonului si care sunt dotate cu multiple functii speciale. In acest caz, pretul de achizitie este unul mult mai ridicat, insa raportul calitate-pret este unul extrem de avantajos, asa ca investitia este mai mult decat profitabila. In plus, fiecare model reuseste sa satisfaca nevoile oricarei familii.

Punctele forte ale aparatului de aer conditionat Carrier Xpower Gold 42EQV05

Este un produs standard care se poate instala fara probleme in orice incapere datorita faptului ca are o capacitate de 18000 BTU si poate acoperi o suprafata de 53 m2. Este un aparat performant care racoreste intr-un timp record incaperea pentru un plus de confort.

Are un consum redus de energie, iar acest fapt se datoreaza incadrarii in clasa energetica A++. Utilizatorii sunt mai mult decat multumiti de modelul de fata si declara ca factura de curent nu s-a modificat simtitor din momentul utilizarii aparatului de aer conditionat.

Filtrul catalizator, dar si filtrul anti-alergii sunt extrem de importante pentru ca asigura un mediu curat si sanatos. Impuritatiile, praful sau bacteriile sunt eliminate pentru ca utilizatorii sa aiba parte de o atmosfera placuta si racoroasa. Riscul aparitiei alergiilor scade simtitor, motiv pentru care noul aparat Carrier poate fi folosit fara probleme chiar si in cazul copiilor mici.

Compresorul de tip inverter este noua tehnologie utilizata. Avantajul este acela ca temperatura va ramane mereu constanta indiferent de momentul zilei fara sa mai apara variatiile termice. In plus, se poate folosi chiar si in timpul iernii chiar daca temperaturile sunt foarte scazute. Cu functia de dezghetare automata, unitatea exterioara este in siguranta.

Mod Eco, Auto-Restart sau Auto Clean
sunt doar cateva dintre cele mai imporante functii speciale care simplifica viata utilizatorilor. De asemenea, functia de Auto-diagnoza protejeaza compresorul in cazul unor defectiuni tehnice.

Este un produs usor de utilizat care vine dotat cu o telecomanda. In cel mai scurt timp, orice membru al familie se va descurca la fel de bine sa activize functiile dorite. In ceea ce priveste posibilitatea dezumidificarii, aceasta se realizeaza automat pentru un mediu curat destinat, in primul rand bebelusiilor.

Singurul dezavantaj il reprezinta pretul de achizitie
care este mult prea ridicat pentru salariile romanilor.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here