Aparat de aer conditionat Chigo CS-32V3A-1C169AY4A – pareri si review

Cu greu pot fi multumiti in ziua de azi oamenii care isi cauta un dispozitiv de climatizare pentru casa sau birou. Acesta trebuie sa fie silentios, ieftin si eficient si sa aiba, de ce nu, si cateva filtre prin care sa fie siguri ca aerul eliminat in incapere este cat se poate de sanatos. Un astfel de aparat este modelul Chigo, cu numeroase functii care ar putea face pe oricine sa isi scoata bani de pe cardul de economii sau sa faca un credit si sa il achizitioneze!

Avantaje aparat de aer conditionat Chigo

In primul rand, se remarca forma extraordinara a acestui aparat, eleganta si simplitatea care il fac potrivit in orice incapere. Apoi, pe langa design, se remarca si celelalte caracteristici. Acestea includ viteza de rotatie variabila a compresorului pentru un consum de energie electrica redus si functionare silentioasa.

De asemenea, se poate vorbi si de un flux de aer orizontal dar si vertical ce poate fi reglat din telecomanda si o tehnologie de filtrare antibacteriana, cu ajutorul filtrului Cold Catalyst. Mai mult decat atat, vaporizatorul are protectie anticoroziva, ceea ce asigura o functionare sigura si indelungata, iar functia de autodiagnoza si autoprotectie sunt importante pentru buna functionare a aparatului.

Utilizarea este simpla si fragila, aparatul beneficiaza de un control inteligent si de o tehnologie de filtrare antibacteriana. Este silentios si protejeaza utilizatorul impotriva aerului rece ce i-ar putea afecta sanatatea.

Produsul este destinat pentru casa, acopera o suprafata de 30 de metri patrati si are o capacitate de 12000 BTU. Este incadrat in clasa energetica A++ si are o functionare simpla si fara a deranja utilizatorii. Cu functia de programator zilnic si control inteligent, cu dezghetare inteligenta si folosirea agentului de racire R 410 A, acest model de aparat de climatizare este preferat de majoritatea oamenilor care cauta ceva mai bun pentru casa lor.

Din pacate insa, nu are kit de instalare inclus, deci trebuie ca utilizatorul sa investeasca mai multi bani si sa caute acest produs in alta parte. Dar per total, este eficient, are un pret bun, are functii moderne si poate fi folosit o perioada indelungata, are o garantie mare si un principiu de functionare si de folosire simplu si eficient.

Cei care au nevoie de un asemenea produs, isi pot comanda unul foarte simplu!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here