Aparat de aer conditionat cu inverter, VORTEX VAI-T09LCBK, 9.000BTU/h – pareri si review

Pentru cei care vor sa aiba parte de un aparat de aer conditionat performant la un pret accesibil, Vortex este una dintre cele mai inspirate alegeri. In plus, toate modelele respecta normele europene in vigoare ceea ce ofera o garantie a calitatii si fiabilitatii.

In plin sezon estival, vanzarile au crescut exponential datorita dorintei utilizatorilor de a avea parte de tot confortul pe care il pot avea. O atmosfera placuta si racoroasa este tot ceea ce oamenii isi pot dori dupa o zi lunga si obositoare la munca.

Avantajele aparatului de aer conditionat cu inverter, VORTEX VAI-T09LCBK

Modelul de fata are o capacitate de 9000 BTU fiind un produs perfect pentru zilele calduroase. In plus, are o suprafata acoperita de 20 m2 ceea ce inseamna ca se poate instala cu usurinta in orice incapere in functie de preferintele fiecarui utilizator.

Aparatul se incadreaza in clasa energetica A++ avand un consum redus de energie. Acest aspect reprezinta un mare avantaj datorita faptului ca facturile de energie raman constante indiferent de perioada de folosire.

Filtrul cu ioni de argint are rolul de a elimina impuritatile si de a lasa in urma un mediu placut si racoros necesar pentru desfasurarea activitatilor zilnice si pentru momentele de relaxare. Copiii, in special, trebuie sa respire un aer curat pentru a avea parte de o stare de sanatate extraordinara.

De asemenea, functia de dezumidificare este una dintre cele mai apreciate de catre persoanele sensibile care vor sa aiba parte de un somn linistit si odihnitor. Nivelul umiditatii din incapere este reglat pentru ca totul sa fie perfect.

Tehnologia Inverter a dus la aparitia noilor compresoare care mentin temperatura constanta si care asigura un confort sporit. In plus, viteza compresorului este controlata, totul pentru ca temperatura dorita sa fie atinsa. Aparatul de aer conditionat se poate folosi inclusiv in timpul noptii, atunci cand apar variatiile termice fara ca utilizatorii sa resimta nici cel mai mic disconfort.

Aparatul dispune de o serie de functii speciale, precum functia de Auto restart, Auto curatare sau Timer. De exemplu, functia de Auto diagnoza protejeaza compresorul prin afisarea unor simboluri in momentul in care sunt detectate defectiuni tehnice. In felul acesta, utilizatorul este anuntat ca trebuie sa intervina in cel mai scurt timp.

Desi aparatul este dotat cu un kit de instalare, montarea nu este gratuita asa ca utilizatorii trebuie sa angajeze o firma specializata ceea ce reprezinta un real dezavantaj.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here