Aparat de aer conditionat cu inverter, VORTEX VAI-T24LCBK, 24.000BTU – review

Cine nu a auzit inca de producatorul de aparate de climatizare si nu numai, Vortex, este cazul sa se intereseze daca vrea sa isi achizitioneze un produs performant la un pret avantajos. Toate modelele de aparate de climatizare Vortex sunt demne de luat in calcul atunci cand oamenii cauta un echipament modern, cu kitul de instalare inclus si care sa poata fi folosit usor, pe o perioada indelungata. Insa dispozitivul cu o capacitate de 24 000 BTU este potrivit pentru cei mai exigenti si pretentiosi clienti.

Puncte forte aparat de aer conditionat Vortex 24 000 BTU

Ce se cere de la un aparat de climatizare? Sa fie modern, performant, sa nu consume mult si sa fie silentios. Sunt modele care intrunesc toate aceste minime cerinte ale cumparatorilor, insa sunt si modele care lasa de dorit. In, ceea ce priveste aparatul Vortex cu o capacitate de 24 000 BTU, primul avantaj si cel mai important este acela al includerii kitului de instalare, ceea ce pentru multi utilizatori este foarte important.

De asemenea, acest produs cu inverter este perfect atat pe racire, incalzire, cat si de dezumidificare, iar aerul din locuinta este curat si purificat. In zilele toride de vara, ce poate fi mai placut decat o atmosfera racoroasa in propria casa, fara a fi nevoit nimeni sa plece in mall-uri, magazine mari cu aer conditionat, terase sau stranduri?

Un asemenea dispozitiv nu consuma mult. Este incadrat in clasa energetica A++, ceea ce inseamna ca are un consum moderat, pentru deplin confort. Cu facturi la curent mici si functii speciale ale aparatului, cu o telecomanda moderna si usor de folosit, ce isi poate dori cineva mai mult de la un aparat de aer conditionat?

Are functia de auto curatare, ceea ce inseamna ca aceasta atributie nu mai revine in totalitate beneficiarului, auto restart, ceea ce inseamna ca orice pana de curent este trecuta cu brio, aparatul reluandu-si functiile si setarile, dar si functia de auto diagnoza si functia de dezumificare.

Din pacate, nu beneficiaza de control Wi Fi prin telefonul mobil si nu este atat de silentios pentru orele de odihna ale membrilor familiei cu nevoi speciale – bebelusi, batrani, bolnavi. Insa per total, investitia se merita facuta si pentru fiecare leu cheltuit, aparatul isi rasplateste utilizatorii cu o atmosfera placuta si racoroasa!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here