Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F0981ELH-VK – pareri si review

Organismul uman nu suporta prea bine caldurile foarte mari si nici temperaturile foarte joase. De aceea, trebuie asigurat un confort minim pentru oricine, indiferent de varsta, sex, clasa sociala, daca sufera sau nu de vreo afectiune. Iar acest confort inseamna o temperatura constanta, in incaperile in care oamenii locuiesc, dorm sau muncesc, asigurat de aparate de aer conditionat performante.

Motivele principale pentru comandarea unui aparat de aer conditionat Daewoo
Ceea ce atrage cu siguranta atentia oricarui potential cumparator este designul placut si eficienta energetica crescuta. Acest aparat ofera o capacitate de racire si incalzire ridicata, consumand un minim de energie, gratie clasei energetice A++.

Mai mult decat atat, capacitatea de racire a dispozitivului este de 9000 BTU si dispune si de un compresor cu inverter Eco, in functie de necesitatile reale din incapere de racire sau de incalzire, evitand variatiile de temperatura.

Atat incalzirea cat si racirea merg si la viteza „turbo”, asa incat aerul din incapere se va raci pana va atinge valoarea de 16 grade Celsius sau se va incalzi pana la 31 de grade, si, multumita display-ului cu led ascuns, va fi usor de folosit si confera locuintei o nota de rafinament si eleganta.

Aparatul de aer conditionat functioneaza si in modul Sleep, sau se poate seta o temperatura cu ajutorul functiei Timer, cu ajutorul careia aparatul porneste automat la ora dorita, si la valoarea setata. Daca curentul este intrerupt, aparatul de aer conditionat reporneste automat.

Economiile semnificative la factura de energie electrica sunt un punct forte al acestui aparat destul de accesibil ca si pret, chiar si atunci cand este activata functia sleeping, cand temperatura ceste sau scade cu unul pana la doua grade in primele ore, dupa care temperatura va fi mentinuta la nivel constant.

Functia antimucegai nu este prea des intalnita la aparatele de aer conditionat, de aceea reprezinta unul din motivele pentru care clientii iau in calcul aceasta alegere. Dupa oprirea aparatului, ventilatorul unitatii mai merge inca trei minute, astfel incat apa condensata pe vaporizator este eliminata. Aceeasi valoare o are si functia de dezumidificare, pentru ca aerul din camera sa fie placut si sanatos!

Aparatul de aer conditionat Daewoo vine cu un kit de instalare de trei metri liniari, insa unul din dezavantaje ar fi ca nu sunt incluse consolele pentru unitatea externa, si este destul de zgomotos in unele functii.

Vezi produsul pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here