Aparat de aer conditionat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M Inverter 12000 BTU, Clasa A+++ – pareri si review

Produsele electrocasnice sunt nelipsite din casa oricarui roman. Fie ca vorbim despre combinele frigorifice, despre masinile de spalat sau despre aparatele de aer conditionat, toate sunt indispensabile si au rolul de a ne usura viata. Avansul tehnologiei a dus la crearea unor echipamente inteligente care ofera confort si siguranta indiferent de domeniul in care sunt utilizate. In ceea ce priveste aparatele de aer conditionat, acestea au incorporate functii speciale care racesc sau incalzesc locuinta in cel mai scurt timp.

Aparatul de aer conditionat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M Inverter 12000 BTU este un produs performant care merita investitia, in ciuda pretului destul de ridicat. Cu toate acestea, ramane un produs care se adreseaza unei anumite categorii sociale.

Avantaje Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M Inverter 12000 BTU
Se incadreaza in clasa energetica A+++, ceea ce inseamna ca este proiectat in conformitate cu normele europene de siguranta, avand totodata un certificat al excelentei care il recomanda drept un produs de top. Mai mult decat atat, producatorii garanteaza un consum redus fata de celelalte aparate prezente pe piata la ora actuala, motiv pentru care factura de lumina nu va suferi modificari considerabile indiferent de perioada de utilizare.

Daikin Flash Streamer promite o purificare absoluta a aerului. Poate fi utilizat fara nicio problema in locuintele unde exista copii mici pentru ca elimina orice urma de praf si de mucegai. Atmosfera este in mod permanent proaspata si placuta reusind sa creeze un confort fara egal.

Dispune de „ochiul inteligent” care sesizeaza prezenta unei persoane in incapere si transmite jetul de aer in alta directie. In felul acesta, nu exista riscul imbolnavirii si nici al durerilor sacaitoare de cap ce pot aparea din cauza curentilor de aer. Mai mult decat atat, in cazul in care nu se mai detecteaza nicio prezenta umana, aparatul intra automat in stand-by pentru o economie sporita.

Aerul este distribuit in mod egal in intreaga camera ceea ce ajuta la racirea sau incalzirea acesteia intr-un timp foarte scurt. De asemenea, se mentine o temperatura variata pe tot parcursul timpului pentru a spori starea generala de confort.

Dispune de functia Wi-Fi controller care permite activarea aparatului de aer conditionat si de la distanta. Smartphonul poate fi transformat intr-o telecomanda si poate activa produsul din afara locuintei.

Dezavantaje Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M Inverter 12000 BTU
Din pacate, aparatul nu vine dotat cu un kit de instalare, motiv pentru care este nevoie de ajutorul unui specialist pentru putea fi montat in perete. Dupa cum s-a mai spus, pretul acestui aparat de aer conditionat nu este unul mic, cu toate acestea investitia merita chiar daca va fi realizata in rate.

In concluzie, aparatul de aer conditionat Daikin Bluevolution FTXM35M-RXM35M Inverter 12000 BTU este un produs de top care reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi.

Vezi mai multe informatii despre produs!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here