Aparat de aer conditionat Daikin Bluevolution FTXM50M-RXM50M 18000 BTU – pareri si review

Multi isi cauta un aparat de aer conditionat eficient, putini il si gasesc. Din pacate, multe dintre aceste echipamente lasa de dorit si au unele caracteristici care sunt functionale numai in anumite circumstante. Insa cei care isi doresc un dispozitiv eficient sunt invitati sa consulte oferte Daikin, cu modelul Bluevolution, cu o capacitate de 18.000 BTU!

Avantaje aparat de aer conditionat Daikin Bluevolution

Aruncand o privire in viitor, asa ar trebui sa arate orice aparat de aer conditionat eficient si care sa isi faca treaba bine in interesele utilizatorilor. Daca oamenii aleg sa investeasca bani intr-un anumit produs, atunci trebuie sa fie constienti de alegerea pe care o fac si sa consulte intai lista caracteristicilor si descrierea aparatului de climatizare.

Modelul Daikin Bluevolution
are un design total nou, european, are valori mari de eficienta sezoniera, pana la A+++ si nu compromit in niciun fel confortul. De asemenea, aerul este purificat si se afiseaza chiar si consumul de energie.

Ochiul inteligent pe doua zone asigura o refulare a aerului perfecta si neinvaziva pentru utilizatori, iar silentiozitatea este garantata. De asemenea, calitatea aerului este foarte buna, atat pe functia de incalzire cat si pe functia de racire, iar filtele elimina mucegaiul, virusurile sau noxele.

Designul este placut si inteligent. In plus, se foloseste agentul frigorific R32, cu avantaje numeroase pentru mediul inconjurator si pentru organismul uman. Functia foarte silentioasa asigura o valoare de 19 decibeli, care cu siguranta nu deranjeaza utilizatorii, iar functia controler online ajuta clientii sa controleze unitatea interioara de oriunde s-ar afla, cu ajutorul smartphone-ului. Mai mult decat atat, consumul de energie este foarte scazut si eficienta ridicata si este potrivit chiar si pentru spatii mai mari.

Singurul dezavantaj, printre atatea puncte tari, ar fi pretul, care ar pune pe fuga multe persoane care lucreaza intr-o tara in care salariile lasa de dorit.

Dar, per total, Daikin Bluevolution este modelul de aparat de aer conditionat care este pe placul oricui si se incadreza in exigente, distribuind in mod silentios si uniform aerul din intreaga camera pana la 12 metri. Umidificarea este unica, fara sursa de apa suplimentara, aerul este curat, aparatul vine insotit de garantie si clientii sunt fericiti si multumiti de o asemenea investitie.

In concluzie, despre aparatul de aer conditionat Daikin Bluevolution se poate spune ca este modelul de aparat de climatizare al viitorului!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here