Aparat de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution R-32 FTXG50LS – pareri si review

Aparatele electrocasnice nu au fost intotdeauna atat de performante. A fost nevoie de multi ani si de multe cercetari in domeniu pentru ca specialistii sa ajunga sa dezvolte tehnologii inovatoare, dar mai ales functii speciale care sa usureze viata utilizatorilor.

Acest principiu se aplica fara probleme si aparatelor de aer conditionat care au evoluat de la simple unitati de racorire a suprafetelor pana la adevarate gadgeturi care pot fi activate de la distanta sau care pot fi programate pentru a porni.

Daikin
este unul dintre cei mai cunoscuti producatori de aparate care a reusit sa imbine perfect designul simplu si elegant cu tehnologia, dar mai ales cu functiile climatice, reusind sa lanseze produse performante care se remarca prin calitate, fiabilitate si durabilitate.


Caracteristicile care subliniaza performanta aparatului de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution

Dispune de tehnologia Wi-Fi Ready care permite controlarea aparatului de la distanta prin intermediul smartphonului. Niciodata nu a fost mai simplu si mai rapid, iar utilizatorul va avea parte de o primire racoroasa la intoarcerea acasa.

Are o capacitate de 18000 BTU ceea ce inseamna ca reuseste sa faca fata cu brio unei suprafete acoperite de pana la 50 m2 fiind un produs destinat atat uzului comercial, cat si celui rezidential. Dispune de un design simplu si elegant putand fi amplasat cu usurinta in orice spatiu fara nici cea mai mica problema.

Consumul de energie este una dintre marile preocupari ale clientilor, acestia nedorind sa plateasca sume impresionante la lumina pe timpul verii. Acesta insa nu este si cazul apartului Daikin care se incadreaza in clasa energetica A++ si care asigura un consum de pana la 40% mai mic fata de al altor produse existente pe piata la ora actuala.

Dispune de un programator zilnic, dar si de unul saptamanal, asa ca utilizatorul isi poate seta preferintele climatice, precum si ora de pornire sau oprire, iar aparatul face toata treaba. Aceste functii sunt ideale, mai ales in timpul noptii cand este necesar ca aparatul de aer conditionat sa faca o pauza pentru a mentine temperatura constanta.

De asemenea este un produs silentios care nu deranjeaza si care poate fi amplasat cu succes chiar si in camera bebelusilor neexistand riscul trezirii din somn. Mai mult decat atat, vine insotit de filtre performante de aer care impiedica raspandirea bacteriilor si elimina praful, totul pentru ca aerul sa fie proaspat si curat.

Marele dezavantaj al produsului de fata este pretul ridicat care transforma aparatul intr-un produs de lux accesibil doar unei anumite categorii sociale.

Vezi produsul si pretul!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here