Aparat de aer conditionat Daikin Emura Bluevolution R-32 FTXJ50MS-RXJ50M 18000 BTU – review

Cu cat este mai performant un aparat de aer conditionat, cu atat este o investitie mai buna. In timp ce unele aparate ieftine se pot defecta dupa primii ani de folosire, cu siguranta nu vor aparea probleme la utilizarea echipamentului Daikin Emura Bluevolution.

Puncte tari ale aparatului Daikin Emura Bluevolution

Desi nu este foarte cunoscuta la noi in tara, compania Daikin este unul dintre liderii mondiali in producerea si comercializarea de aparate de aer conditionat. Acestea sunt avantajoase atat pentru mediu, din cauza ca sunt incarcate cu agent frigorific R 32, cat si pentru utilizatori.

Agentul frigorific R12 este pur si majoritatea specialistilor ar recomanda o asemenea investitie. Mai mult decat atat, se poate vorbi de celelalte caracteristici importante, cum ar fi clasa energetica A+++, ceea ce garanteaza un consum redus si facturi mai mici, eliminarea substantelor alergene cu argint si filtru de purificare aer si functionarea extrem de silentioasa. Cu alte cuvinte, nici nu se simte aparatul in incapere din punct de vedere al zgomotului emis, pentru ca este vorba de doar 19 decibeli.

Designul placut denota excelenta in inginerie, cu finisaje elegante si un look ce se potiveste fiecarei incaperi, indiferent de stilul de amenajare ales. Se poate controla si unitatea interioara de oriunde, prin aplicarea la reteaua de internet. Asa se obtine mult mai repede o privire de ansamblu asupra consumului de energie.

Daca pana acum nimeni nu visa sa isi poata controla de pe smartphone aparatul de aer conditionat, acum se intampla si acest lucru! Iar tehnologia moderna nu lasa loc de dureri de cap sau de picioare reci, ci asigura un confort ideal, incepand de la silentiozitate si pana la consum.

Insa unul din putinele, (daca nu chiar singurul) dezavantaje este faptul ca aparatul de aer conditionat costa foarte mult. Pretul poate fi comparat cu trei astfel de echipamente moderne, cu un autoturism, sau chiar cu un televizor ultra modern.

Dar, daca oamenii isi permit, de ce sa nu faca aceasta investitie? Chiar si daca nu isi permit, pot sa faca un imprumut pentru a se asigura ca vreme indelungata nu vor mai avea probleme de acest gen. Cumparatorii trebuie sa ia in considerare si faptul ca kitul de instalare nu este inclus.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Se încarcă...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here