Aparat de aer conditionat Daikin FTX25J3-RX25K Inverter 9000 BTU – pareri si review

Din ce in ce mai cunoscute pe piata din tara noastra si din intreaga lume, aparatele de climatizare Daikin au un raport calitate-pret foarte avantajos. Modelul cu o capacitate de 9000 BTU este incadrat in clasa energetica A++ si ofera numeroase beneficii utilizatorilor. Lider global in domeniul incalzirii si aerului conditionat, Daikin este o firma care reuseste sa isi suprinda utilizatorii cu fiecare model nou aparut. De asemenea, este o companie ce pune pret pe design dar si pe protejarea mediului inconjurator, de aceea produsele sunt concepute pentru a fi eficiente tot timpul anului.

Puncte forte aparat de climatizare Daikin

Aceste aparate de climatizare cu un consum mic de energie, sunt unitati de perete care nu sunt atat de vizibile sau deranjante precum unitatile din padoseala si asigura tot confortul pe care il doresc si il merita utilizatorii.

Aparatul de climatizare Daikin
are multe functii importante care ajuta la incalzire si la racire la cele mai inalte standarde. Asadar, se poate vorbi de o noua optiune optimizata Wi Fi, cu ajutorul careia se poate controla dispozitivul de la distanta, cu telefonul mobil sau cu tableta, dar si de o utilizare imbunatatita si intuitiva, gratie controlarii functiilor prin aplicatia Flash Streamer.

Comenzile sunt usor de utilizat, aparatul are un pret bun pentru, ceea ce stie sa faca, consumul de energie poate fi afisat zilnic, lunar sau anual si functioneaza foarte silentios. Filtrul fotocatalictic purifica aerul si indeparteaza toate particulele daunatoare microscopice, dar si mirosurile neplacute.

In modul confort, functionarea este garantata fara curenti de aer pentru ca refularea aerului rece sau cald asupra corpului este prevenita. Modul economic, pe de alta parte, reduce consumul de energie electrica pentru a permite altor aparate electocasnice sa fie folosite.

Dispune, de asemenea, de un controler online prin aplicatia la reteaua locala sau internet si incalzeste foarte bine, chiar daca afara sunt -15 grade Celsius.

Din pacate, nu are filtru de instalare inclus, dar acesta nu trebuie privit neaparat ca un dezavantaj. Cu alte cuvinte, este un aparat bun, economic, performant, care merge foarte bine pe racire, incalzire, dezumidificare si ventilatie, care foloseste agentul de racire eco-friendly R 410 A si care asigura o functionare indelungata si o utilizare fara probleme!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here