Aparat de aer conditionat Daikin FTX35J3-RX35K Inverter 12000 BTU – pareri si review

Unde nu exista aparat de aer conditionat, nu exista nici confort. Nimeni nu se va simti suficient de confortabil in conditiile in care vara, temperatura din casa poate deveni insuportabila. Gratie noilor descoperiri in domeniu, aparatele de aer conditionat sunt din ce in ce mai moderne si mai utile. Asa cum este cazul modelului Daikin.

Avantaje aparat de aer conditionat Daikin

Uneori oamenii nu isi doresc nimic altceva decat sa aiba parte de o atmosfera linistita si racoroasa, mai ales pe timp de vara. Alteori, oamenii cauta sa se incalzeasca, pentru ca afara temperaturile sunt destul de scazute. In ambele cazuri, un aparat de aer conditionat reprezinta solutia ideala.

Aparatul Daikin nu consuma mult, este eficient si isi indeplineste scopul fara sa dea gres. Care este scopul unui asemenea dispozitiv? Acela de a asigura confortul pe care il merita cei care le utilizeaza. Insa, nu numai racirea sau incalzirea sunt punctele forte, ci si economia de energie. Gratie incadrarii in clasa energetica A++ facturile sunt mai mici, desi utilizarea este aproape continua.

Cine vrea sa doarma cu aparatul de aer conditionat deschis, o poate face fara probleme, pentru ca este silentios si nu deranjeaza somnul. Nici curentii de aer rece nu sunt periculosi, nici macar in somn. Pentru mai mult confort, exista o functie cu acelasi nume, „Confort”, care poate fi selectata.

Filtrul de aer indeparteaza praful, bacteriile, mucegaiul si alergenii.

Destinat uzului rezidential, acest produs standard de perete acopera o suprafata de pana la 25 de metri patrati si are o capacitate de 12-000 BTU. Functioneaza la temperaturi intre -15 si 46 de grade Celsius, insa nu are kitul de instalare inclus, din pacate. Nivelul de decibeli este destul de scazut, ceea ce inseamna ca in permanenta aparatul este silentios, nu numai noaptea.

Acesta merge pe functia de racire, incalzire, ventilatie si dezumidificare, folosind agentul de racire R410 A, cel mai apreciat la nivel mondial, pentru ca este „prietenos” cu mediul inconjurator si nu provoaca probleme de sanatate.

Se recomanda utilizarea impreuna cu modulul Wi Fi, ce poate fi achizitionat foarte simplu, chiar de pe internet. Un aparat compact, silentios, care asigura o clima, o atmosfera placuta si adecvata necesitatilor corpului uman, acesta se merita achizitionat!

Cumpara de pe Emag!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Încarc...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here